Şampiyonluk yasak!

Şampiyonluk yasak!

SPOR Haberleri

Güneş, futbolcularının baskı altına girmemesi için şimdiden şampiyonluk konuşmaları yapılmasını yasakladı.

Bu yıl şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, futbolcularının baskı altına girmemesi için şimdiden şampiyonluk konuşmaları yapılmasını yasakladı. Önlerinde uzun bir yol olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Sadece ligde mücadele etmiyoruz. Avrupa'da da yolumuza devam ediyoruz. Kupa maçları da oynayacağız. Yorucu bir döneme gireceğiz. Kimse şimdiden rehavete kapılmasın. Bizim görevimiz oynadığımız her maçtan galibiyetle ayrılmak. Sizin yapacağınız şampiyonluk açıklamaları kamuoyunda beklentiye sebep olur. Bir süre sonra da bu durum üzerinizde baskı oluşturur" ifadelerini kullandı. 
Yıldızlar dönüyor 
Antalyaspor karşısında hasta olan Sosa ve sakatlığı bulunan Gökhan Töre'den eksik çıkmasına rağmen farklı bir galibiyetle İstanbul'a dönen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş ideal kadrosuna dönecek. İki futbolcunun yaşadığı problemleri atlatmasının ardından antrenmanlardaki performanslarının da maç için yeteceğini düşünen tecrübeli teknik adam, Sosa ve Gökhan Töre ikilisine Kasımpaşa karşısında forma verecek. Şenol Güneş savunmada ise mecburi değişiklik yapacak. Cezalı olan Ersan'ın yerine Tosic'i oynatacak olan deneyimli teknik adam sol tarafta ise Olcay'a şans verecek.
> Hüseyin EROĞUL
Şampiyonluk yasak!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...