Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor: Cumhurbaşkanı aramadı

Trabzonspor: Cumhurbaşkanı aramadı

SPOR Haberleri

Trabzonspor-Gaziantepspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili olarak bordo mavililerden resmi bir açıklama geldi.

Trabzonspor'un resmi internet sitesinde, geçtiğimiz günlerde hakem Çağatay Şahan ve ekiplerinin maç sonunda hakem odasında tutulması ve maçın bitiminden 4 saat sonra stattan ayrılması hakkında bir açıklama geldi.

Trabzonspor'un resmi sitesinden yapılan açıklamada "Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor-Gaziantepspor müsabakasının bitiminde meydana gelen olaylar bir takım medya kuruluşlarının spor kamuoyuna kötü niyetli ve hatalı olarak yansıtması nedeniyle basın açıklaması yapılma gereği duyulmuştur" dendi.

Galatasaray maçında başlayan hakem hatalarının son gelmediğini bildirilen açıklamada son olarak Gaziantepspor maçında da devam etmesinin bordo mavili taraftarların nezdinde oluşan Trabzonspor'a karşı yapılan haksızlıklar birikimini daha da arttırdığı dile getirildi.

Taraftarların hakemin yanlış kararına aşırı tepki göstererek müsabaka sonrasında 600'ü aşkın tarafların stadyum çevresinden ayrılmayarak hakemler aleyhinde eylem yapmaya başlandığı ve bu olay sonrasında hakemlerin odaya girerek kendilerini kilitlediği belirtildi.

Bu olayların ardından Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun telefonu sonrası bordo mavili yetkililer, hakemlere fiziki müdahalede bulunmasına engel olmak ve kızgın olan taraftarı yatıştırıp muhtemel herhangi kötü olayı önlemek amacı ile koridorda ve stadyum çevresinde mevcut emniyet güçlerine yardımcı olmaya çalıştıkları söylenen açıklamada, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan herhangi bir telefon almadığı ve bu iddiaların asılsız olduğu da bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...