'Kazan kazan' formülü

'Kazan kazan' formülü

SPOR Haberleri

Florya'ya çıkarma yapan ve dünkü idmanı izleyen Özbek futbolculara, “Lizbon'dan galibiyetle dönün, gerisini bize bırakın” dedi

Eskişehirspor'u farklı geçen Galatasaray, tamamen salı günü Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynayacağı Benfica karşılaşmasına odaklandı. Hazırlıklarını üç puan parolasıyla sürdüren sarı-kırmızılıların dünkü idmanını Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Futbol Direktörü Cenk Ergün ve yönetici Mehmet Özbek de izledi. Başkan Özbek, antrenman öncesinde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan takım ile ilgili bilgi aldı. Cimbom'un 1 numarasının daha sonra oyuncularla görüşerek Benfica karşılaşmasında öncesinde motive ettiği öğrenildi. Özbek'in, Eskişehirspor maçındaki gösterilen performanstan memnun olduğunu futbolculara söylediği ve “Sahamızda Benfica'yı yenerek gücümüzü gösterdik. Deplasmanda da bunu başarabilecek potansiyeliniz var. Lizbon'dan galibiyetle dönün gerisini bize bırakın. Size güveniyorum” diyerek prim vaadi verdiği belirtildi.
Geçen yıldan daha golcü
Bu arada Galatasaray geçtiğimiz sezona göre daha golcü bir takım hüviyetine büründü. Geçtiğimiz sezonu Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile beraber üç kupa ile tamamlayan ve dördüncü yıldızı takan Galatasaray ise 22 kez ağları sarsarken sadece 9 gol yedi. Cesare Prandelli döneminin ilk on haftasında ise sarı kırmızılılar 6 galibiyet, 3 mağlubiyetle toplamda 12 kez ağlarla buluşurken rakiplerinden 14 gol yemişti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...