Terim'in 61 kişilik dev bir futbolcu havuzu var

Terim'in 61 kişilik dev bir futbolcu havuzu var

SPOR Haberleri

Tecrübeli teknik adam, Euro 2016'ya götüreceği kadroyu geniş alternatif imkânlarıyla seçecek

Fransa'da düzenlenecek Euro 2016 öncesi elemelerde 33 futbolcu kullanan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Fransa'ya götüreceği kadro şimdiden büyük merakla bekleniyor. Terim'in elemelerde forma giyen 33 milli oyuncunun yanı sıra zaman zaman kadroya davet edilseler de hiçbir maçta süre alamayan Mert Günok, Okay, Alper Potuk, Yusuf Erdoğan, Mevlüt Erdinç, Yasin Öztekin ve Atınç Nukan gibi isimlerin üzerinde durduğu, bu isimlerin yanı sıra sakatlığı nedeniyle uzun bir zamandır futboldan uzak olan Nuri Şahin'in de Euro 2016 planlarına dahil olduğu belirtiliyor. Kadrosunda Hakan Balta, Ersan Gülüm, Hakan Çalhanoğlu, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Yunus Mallı, Mehmet Ekici, Cenk Tosun gibi altyapı eğitimini yurt dışında alan çok sayıda yıldız bulunan Milli Takım'ın, yeni gurbetçilere de ev sahipliği yapabileceği ifade edilirken, Gökhan Töre ile yaşadıkları polemik sonrası Milli Takım'ın formasını giymeyen Ömer Toprak'ın ay-yıldızlı takıma dönüp dönmeyeceği henüz bilinmiyor.
Bundesliga'da bir kaptan
Bundesliga ekiplerinden Darmstadt 98'de kaptanlık yapan ve takımının tüm maçlarında forma giyen Aytaç Sulu, geçtiğimiz günlerde yaptığı "Milli Takım'a koşarak gelirim" açıklamasıyla dikkat çekerken, Fatih Terim'in Leipzig maçına giderek izlediği Atınç Nukan gibi Beşiktaş altyapısından yetişerek kariyerini yurt dışında sürdüren bir diğer stoper Sezer Özmen de davet bekliyor. Yurt dışında futbol hayatlarını sürdüren ve Milli Takım için davet bekleyen 20 futbolcu bulunuyor. > Araştırma-Uğur AKTAN


İŞTE GÖREV BEKLEYEN 20 İSİM
OyuncuYaşTakımMevki
Sinan Bolat27C.BruggeKaleci
Kaan Ayhan 21Schalke 04Defans
Alim Öztürk22HeartsDefans
Egemen Korkmaz32Wil 1900Defans
Aytaç Sulu29DarmstadtDefans
Sezer Özmen23MetzDefans
Tolga Ciğerci23H.BerlinOrta saha
Onur Bulut21BochumOrta saha
Süleyman Koç26PaderbornOrta saha
Onur Kaya29Z.WaregemOrta saha
Enes Sağlık24CharleroiOrta saha
Bilal Başakcıoğlu20FeyenoordOrta saha
Salih Uçan21RomaOrta saha
Gökdeniz Karadeniz35Rubin KazanOrta saha
Ceyhun Gülselam27HannoverOrta saha
Sercan Saraer 25F.DüsseldorfOrta saha
Batuhan Altıntaş19HamburgForvet
Kenan Karaman21HannoverForvet
Enes Ünal18GenkForvet
Nadir Çiftçi23CelticForvet 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...