Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rigobert Song şansı

Rigobert Song şansı

SPOR Haberleri

Rigobert Song teknik adamlık kariyerinin ilk maçında Çad Milli Takımı ile güçlü Mısır'ı devirdi.

Galatasaray ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Rigobert Song, teknik adamlık dönemine iyi bir başlangıç yaptı. Afrika'nın futbolda adı sanı anılmayan ülkelerinden bir tanesi olan Çad'ın başına geçen 39 yaşındaki çalıştırıcı, günlerdir zor maça hazırladığı takımından beklediği sonucu aldı.
 
Afrika'nın en fazla şampiyonluğu olan ülkesi olan güçlü Mısır karşısında yardımcısı Mahamat Oumar Yaya'yı kulübeye süren ve kendisi arka plandan takımı yönlendiren Song, zor maçtan alnının akıyla çıktı. Dünya Kupası elemeleri maçında Çad, Mısır'ı Ndouasel'in attığı golle 1-0 mağlup etti.
 
Aynı takımdan 5 yemişlerdi 
Kıtada büyük sürpriz olarak değerlendirilen bu skor için Rigobert Song'un ismi öne çıkarıldı, Kamerunlu efsane ismin göreve gelmesiyle takımın şahlandığı belirtildi. Çad Milli Takımı aynı Mısır'a iki ay önce Afrika Kupası elemelerinde 5-1 kaybetmişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...