Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Seriyi bozmayalım

Seriyi bozmayalım

SPOR Haberleri

Son 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik alan ay-yıldızlılar, yılın son maçını Başakşehir'de oynayacak

Özel maçta bu akşam Yunanistan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, son dönemde yükselen form grafiğiyle dikkati çekiyor. Kötü başladığı 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde en iyi grup üçüncüsü olarak final biletini alan ay-yıldızlılar, oynadığı son 10 maçta yenilgi yüzü görmedi. Brezilya karşısında 12 Kasım 2014'te İstanbul'daki özel maçta 4-0 mağlup olan ay-yıldızlı ekip, bu müsabakanın ardından yaptığı 10 maçın 8'ini kazandı, 2'sinde berabere kaldı, 2015'te rakiplerine boyun eğmedi. Türkiye, Yunanistan ile yapacağı maçtan mağlubiyetle ayrılmazsa, yılı yenilgisiz kapatmış olacak. 
Rekor 16 maç 
Oynadığı son 10 maçı kaybetmeyen ay-yıldızlı ekibin geçmişte yenilmezlik rekoru 16 olarak gerçekleşti. Milli Takım tarihine damga vuran Fatih Terim yönetiminde 22 Aralık 1994'te İtalya'ya 2-1 yenilen Türkiye, daha sonra çıktığı 16 müsabakayı da kaybetmedi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in adını taşıyan Başakşehir Stadı, ilk defa bir milli maça ev sahipliği yapacak. Saat 20.15'te başlayacak karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Valeri yönetecek. Ay-yıldızlı takım Fransa biletini aldıktan sonra finallere hazırlık kapsamında oynadığı ilk hazırlık maçında Katar'ı deplasmanda 2-1 yendi. 
 Yayın: TV 8
Seriyi bozmayalım

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...