Fenerbahçe bombayı patlatıyor!

Fenerbahçe bombayı patlatıyor!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe transferde yine büyük oynuyor... Devre arasında orta alan ve hücum bölgesine takviye yapmayı planlayan Sarı-Lacivertliler'de isimler netleşiyor...

Menajer Jorge Mendes'in teklif ettiği yıldız golcü konusunda adım atma kararı alan Fenerbahçe, Kolombiyalı yıldızın Chelsea'deki durumunun netleşmesini bekliyor.Eğer beklenildiği gibi Falcao, İngiliz kulübündeki sözleşmesini fesheder ve yeniden Monaco'ya dönerse hemen harekete geçilecek. Sarı-Lacivertliler'in Fransız kulübüne kiralama teklifinde bulunacağı, Falcao'ya da yıllık 6 milyon Euro önereceği belirtiliyor.29 yaşındaki futbolcuyu kadrosunda tutmayı düşünmeyen Monaco'nun Fenerbahçe'nin teklifine 'evet' demesi büyük ihtimal olarak görülüyor... Sarı- Lacivertliler'in orta alan için düşündüğü isim de Monaco'dan... Listenin ilk sırasındaki yıldızın Joao Moutinho olduğu öğrenildi. Vitor Pereira'nın da çok istediği Portekizli yıldız için de kısa süre içinde temaslara başlanacak.

YÖNETİM HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPMAYA HAZIR
Portekiz Milli Takımı'nın da en önemli silahlarından biri olan 29 yaşındaki Moutinho'nun kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Monaco'nun yıldız futbolcu için 12 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği de gelen bilgiler arasında...Sezon başında Manchester United'tan Nani ve Van Persie'yi alan Fenerbahçe'nin de devre arasında da Monaco ile benzer bir anlaşma yaparak Falcao ile Moutinho'yu kadrosuna katabileceği belirtiliyor. Yönetim bu konuda her türlü ekonomik fedakarlığı yapmaya hazır durumda.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...