Takımdan ayrı çalıştı

/ Kaynak: DHA
Takımdan ayrı çalıştı

SPOR Haberleri  / DHA

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 12.haftasında yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 10.30'da başlayan antrenman, 1 saat sürdü. Isınma, koşu ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Yan top çalışmasının ardından antrenman şut çalışmasıyla tamamlandı.
 
Abdoulaye Ba takımdaki yerini alırken, Caner Erkin ve Raul Meireles çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü. 
Bu antrenmanla Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertli takım saat 15.00'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Adana'ya hareket edecek.
 
Muhtemel 11
 
Pereira'nın Mersin karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

 
Volkan Demirel,
Gökhan-Kjaer-Alves-Hasan Ali,
Mehmet Topal, Josef
Nani, Diego, Volkan Şen
Van Persie

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...