Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fiyaka bozdu

Düzenleyen:
Fiyaka bozdu

SPOR Haberleri

Euroleague'de fırtına gibi esen sarı-lacivertliler, ligdeki durgunluğuna İzmir temsilcisi önünde son verirken, Vesely 20 sayıyla yıldızlaştı

THY Euroleague'deki üst düzey performansına rağmen ligde istikrardan uzak bir performans sergileyen Fenerbahçe ve son şampiyon Pınar Karşıyaka arasındaki mücadelede gülen taraf 104-82'lik skorla sarı-lacivertliler oldu. Sakatlığı bulunan Kostas Sloukas'tan yoksun çıktığı maçta oyun kurucu rotasyonunda Bayern Münih mücadelesinde olduğu gibi Bobby Dixon ve Berk Uğurlu'yu kullanan sarı-lacivertli takım ilk çeyreği 26-23 önde bitirdi. Fenerbahçe ikinci periyotta Melih ve Berk ile topa baskıyı arttırdı. Sarı-lacivertliler 15. dakikada 37-29 öne geçti. Karşıyaka tempoyu yukarı çekmek isterken farkı 4 sayıya kadar indirdi. Ancak Fenerbahçe agresif savunmaya devam edince  soyunma odasına 54-48 önde giri.
Son çeyrekte gençler oynadı
Maça yüksek bir dış atış yüzdesiyle başlayan Karşıyaka'nın bu yüzdesi ilerleyen dakikalarda düştü. Maçın kontrolünü eline alan F.Bahçe, Pero Antic'in üç sayılık basketiyle çeyreğin bitimine 6 dakika 11 saniye farkı 13 sayıya çıkardı. Ufuk Sarıca'nın molası da sonuç vermeyince fark giderek açılırken, dördüncü çeyreğe 81-62'lik Fenerbahçe üstünlüğüyle girildi. Final bölümünde F.Bahçe üstünlüğünü korudu. Vesely'yi alkışlatmak için kenara alan Obradovic genç yıldız Ömer Faruk Yurtseven'i sahaya sürerken, sarı-lacivertli takım karşılaşmayı altyapısından yetişen Berk Uğurlu, Ömer Faruk Yurtseven, Egehan Arna ve Ercan Bayrak dörtlüsüyle tamamlarken, mücadeleden de 104-82 galip ayrıldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...