HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı!

Düzenleyen: /
Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı!
Ertuğrul Sağlam, Haber

SPOR Haberleri

Bursaspor Kulübü, Kayserispor maçının ardından Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

 

Bursaspor Kulübü, 2-1 kaybedilen Kayserispor maçının ardından Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Yeşil-beyazlı kulüpten Bursaspor Yönetim Kurulu imzasıyla yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kayserispor maçının bitimiyle birlikte Yönetim Kurulumuz toplanmış, önce kendi arasında bir durum değerlendirmesi yapmış ve ardından Sayın Ertuğrul Sağlam'la biraraya gelmiştir. Bu görüşmenin ardından karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir.

Geçmişte kulübümüze yaptığı katkılar ve hizmetler nedeniyle kendisine teşekkür edilmiştir. Dolayısıyla teknik direktör konusunda karar verilinceye kadar takımımızı Ersel Uzgur çalıştıracak ve maçlara hazırlayacaktır.

Bu arada oyuncu kadromuzun 13 haftalık performansıyla ilgili değerlendirme de yapılmaktadır. Yönetim kurulumuz bu konuda da her türlü tedbiri almak ve gerekli tasarruflarda bulunmak için çalışmalarını devam ettirmektedir."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...