Rıdvan Dilmen: 'Özür diliyorum'

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen: 'Özür diliyorum'

SPOR Haberleri

Rıdvan Dilmen Beşiktaş Akhisar maçının ardından iki takımın da performansını değerlendirdi.

İlk yarıda altıpasta o kadar dolaştı ki Beşiktaş, Lukac mükemmel oynadı. Devre arasında Beşiktaş kazanır dedim. Akhisar'dan özür dilerim. Taş gibi bir takım. Cihat Hocayı tebrik etmek lazım. Douglao üst düzey. Yerden havadan sanki 3 kişilik oynuyor. Ayağı da iyi. Akhisar'ın fizik kalitesi üst düzeydi.

Ersan gibi bir oyuncunuz olmadığı zaman merkeziniz ilk kez bozuldu. Ersan'ın da olmaması Rhodolfo'yu bozdu. Yorgunluk bineceğini hesaplayamadım. Rotasyonu zamanında yapmamıştı.

Akhisar'ın saygı duyulacak performansına az saygı gösterdik. Onlara da küçük bir özür borcumuz var.

Paris olaylarından sonra Gomez'in psikolojisinin fiziğini de etkilediğini düşünüyorum. Douglao, Gomez'i yedi. Cenk'le Gökhan girdi, düzen bozuldu. Akhisar'ın tüm değişiklikleri katkı sağladı. Akhisar Sosa çıktıktan sonra 'sen bizi yenemeyeceksin' mesajını vermeye başladı.

İspanya Avrupa ve Dünya şampiyonu olurken kornerleri pas yapıyorlardı. Beşiktaş 15 korner attı. Dene git, pas yap gel. 4-5 korneri aynı şekilde kullanırsın. Oyuncu da inisiyatif kullanmayabilir. En azından devre arasında 'kornerleri pas yapın' demesi lazım.

Akhisar, 2-0'a kadar iyi oynamıyordu. Son dakikalarda iyi oynadı. Beşiktaş oyunun devamında, değişikliklere rağmen geriye gitti. Necip olmadan Oğuzhan'dan da verim alamıyorsunuz. Olcay'ın yerine Gökhan'ı sokup aynı şekilde devam etmeliydi.

Akhisar sert ve disiplinli bir takım. Büyük işler yapıyorlar. Tolga hatalı gol yedi ama kötü sezon geçirmiyor. Hele hele Günay soru işaretli olduğu için Beşiktaş kaleci transferi yapmalı. Tolga'yı da itmeli. 2-0 ve karşındaki takım lig 3. ise çeviremeyebilirsiniz. Değişiklikler rakibin hep işine geldi. Sosa, Oğuzhan, Gomez, Cenk de merkezde kalınca zaten çok iyi stoperleri var, vurdular. Atiba tek başına kaldı.

Beşiktaşlı oyuncular 82'den sonra bu maç dönmeyecek diye düşündü. Çünkü rakip çok rahat oynamaya başladı. Beşiktaş yönetimi uyudu. Beşiktaş pazartesi oynamalıydı. Kulüplerin cin gibi olması lazım. Perşembe gecesi maçım var beni de pazartesi oynat demeli.

Gomez yorgun, Atiba, Rhodolfo yorgun. Merkezdeki oyuncular yorgun görünüyor. Ersan, Necip çok beğenilmeyebilir ama olmayınca defolar ortaya çıkıyor. Veli'nin artık hazırlanması lazım. 20-30 dakika oynaması lazım. Haftaya Kayseri de zor deplasman.

Alışkanlıklar mental anlamda geriye götürebilir. Cenk'in ortası yoktur. Saçmasapan da vurabilir ama müthiş goller de yapabilir. Bugün de aynı şekilde. Beşiktaş'ın duran topları çalışması lazım. Şenol Güneş 6. kornerden sonra arkadaşlar pas yapın diyecekti. Hoca riski erken aldı. Necip-Atiba ile alırsınız, onlar yama yaparlar.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...