Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kulüp yoğun bakımda!

Düzenleyen:
Kulüp yoğun bakımda!

SPOR Haberleri

Usta, “Doktor olmam sebebiyle kulübü yoğun bakımdaki bir hastaya benzetiyorum” ifadelerini kullandı

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, Ankara'da bir otelde düzenlediği basın toplantısı ile başkentteki delegelerle buluştu. Kulübün çok ağır, çok sıkıntılı günlerden geçtiğini belirten Usta, "Doktor olmam sebebiyle bu durumu yoğun bakımdaki bir hastaya benzetiyorum" dedi.  Trabzonspor'un ekonomik, sportif ve itibar konularında da çok sıkıntılı olduğunu ifade eden Usta, "Ekonomimiz maalesef çok kötü. Yıllık gelirimizin iki katı yıllık bütçe açığımız var. Yani bir yılda 80 milyon gelirimiz var 160 milyon açığımız var" değerlendirmesinde bulundu. Kulüp Trabzon’dan yönetilsin' ya da 'yöneten Trabzon’dan olsun' gibi söylemlerin ortaya çıktığını da belirten Usta, "Bize her yer Trabzon. Bizim için Trabzon, İstanbul hepsi aynı değerdedir" şeklinde konuştu. 
50. yıl hedefine büyük destek
"Trabzonspor'un 50 yıllık mazisine bakıp 150 yıllık geleceğini planlayacaksak önümüze koyacağımız şey başarıdır" diyen Usta, "Trabzon, Trabzonspor ve başarı at başı giden üç tane kavramdır. Onun için '50. yılda şampiyonluğa' sloganı ile yola çıktık" ifadelerini kullandı. Öte yandan Usta'nın "50. yılda şampiyonluğa" hedefi, Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan bordo-mavili taraftarlardan büyük ilgi uyandırdı. Taraftarlar sosyal medya hesaplarından Türkiye'nin ve dünyanın çeşitli yerlerinden paylaştıkları fotoğraflarla "50. yılda şampiyonluğa" hedefine destek verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...