Ayrılık sinyali

Düzenleyen:
Ayrılık sinyali

SPOR Haberleri

Formsuzluğu nedeniyle ilk 11'deki yerini Fernandao'ya kaptırması an meselesi olan Robin Van Persie, Barcelona sorusuna, "Gelecek ne getirir bilinmez" diyerek açık kapı bıraktı

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Robin van Persie, Hollanda'nın Elf Voetbol Dergisi'ne ilginç bir demeç verdi. Pereira'yla yaşadığı krizi aşmasına rağmen formsuzluğu nedeniyle eleştirilen RvP, İstanbul'da ağırladığı derginin muhabiri Guus Hetterscheid'ın Barcelona sorusuna, "Futbolda öğrendiğim bir şey varsa, o da hiçbir şey için plan yapamayacak olmanızdır. Gelecek ne getirecek hiç bilmiyorum" cevabı vererek kafa karıştırdı. Fenerbahçe'yle 2.5 yıl daha kontratı olduğunu hatırlatan Van Persie, "İstanbul'daki ilk günlerimizde otelde kaldık. Bu bizi oldukça zorladı. Şu anda eve çıktık. Tabii bazı zorluklar yaşıyoruz ama kendimizi iyi hissediyoruz" açıklaması yaparken, transfer iddialarına yönelik bir yalanlama bulunmadı.
 Valizi hazır bekliyor
Türkiye'ye geldiği günden bu yana Avrupa basınının yakından takip ettiği Robin van Persie'nin Barcelona'yla olan flörtünün yanı sıra eski takımı Feyenoord'la görüştüğü de biliniyor. Bazı İngiliz takımlarının da Hollandalı yıldızı yeniden Premier Lig'e döndürmek için girişimlerde bulunduğu iddia edilirken, RvP'nin Fenerbahçe'den ayrılmakta tereddüt etmeyeceği belirtiliyor. Hollanda Milli Takımı'ndaki yerini geri kazanmakta kararlı olan 32 yaşındaki Robin van Persie'nin, Vitor Pereira'yla çalışmaktan memnun olmadığı ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımda forma giymek istediği öne sürülüyor. Fernandao'yla yarışmakta zorlanan RvP'nin devre arasında yapılacak yeni golcü transferiyle yedek kulübesine mahkûm kalmaktan korktuğu için de ayrılmayı düşündüğü belirtiliyor. 
    > M.Emin ULUÇ

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...