Gönülden Fenerli

Düzenleyen:
Gönülden Fenerli

SPOR Haberleri

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek milli yıldız, bu kez ‘Valencia’yla anlaştı’ iddiaları ile gündeme geldi. Gökhan “Futbolu bu camiada bırakacağım” dedi

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’nin 30 yaşındaki milli yıldızı Gökhan Gönül hakkındaki transfer iddialarını kesin bir dille yalanladı. Hacettepe’den Fenerbahçe’ye transfer olduğu 2007 yılından bu yana sarı-lacivertli takımın vazgeçilmezi olan tecrübeli oyuncu futbolcu Fenerbahçe’de bırakacağını söyledi. Fenerbahçe’nin sezon sonunda sözleşmesi bitecek Gökhan Gönül’le hala masaya oturmaması birçok dedikodu kazananı kaynatsa da ne yönetim ne de milli yıldız bu durumu umursamıyor. Birçok Avrupa devinin transfer listesinde olan Gökhan için başta Lazio ve Valencia’nın adı geçse de Gönül’ün böyle bir imza atmaya hiç niyeti yok. Aksine, halinden son derece memnun olan tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe’den ancak gönderilse gidebileceğini belirtiyor.
Bir ömür hizmet edeceğim
Uzun yıllardır Fenerbahçe forması giydiğini hatırlatan Gökhan Gönül, “Sözleşmem devam ediyor ve hiçbir kulüple de transfer görüşmesi yapmadım. Zaten buradan gitmek gibi bir düşüncem de yok. Zamanı geldiğinde yöneticilerimiz gereğini yapar” ifadesini kullandı. “Herkes beni herkes Fenerbahçeli Gökhan Gönül olarak tanıdı” diyen milli yıldız, “Futbolu burada bırakmak ve her zaman Fenerbahçeli Gökhan olarak anılmak istiyorum. Şu an jübileden konuşmak için çok erken. Zira Fenerbahçe’de hedeflerim bitmedi. Ancak amacım faal kariyerimi noktaladıktan sonra da profesyonel olarak kulübüme hizmet etmek. Çünkü ben Gönül’den Fenerbahçeliyim” açıklamasında bulundu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...