Galatasaray zirveye tutundu

Düzenleyen:
Galatasaray zirveye tutundu

SPOR Haberleri

Arena’da Bursaspor karşısında ilk yarıda zor durumlara düşen Cimbom, bitime 22 dakika kala bulduğu gollerle yeni hocası Mustafa Denizli’ye rötarlı “Hoş geldin” dedi

MURAD TAMER

G.Saray Süper Lig'deki galibiyet özlemine sahasında Bursaspor'u 3-0 mağlup ederek son verdi. Karşılaşma öncesi iki takımda da hava bulutluydu. G.Saray, hocası Mustafa Denizli ile açtığı yeni sayfanın ilk maçında puan kaybetmiş ve galibiyet hasretini 3 maça çıkarmıştı. Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran Bursaspor da son 3 haftadaki mağlubiyet serisine son vermek istiyordu. Sarı-kırmızılılar karşılaşmaya hızlı başladı. İyi paslaşan Denizli'nin öğrencileri Burak'la gole çok yaklaştı. Ancak G.Saray'ın ilk 20 dakikadaki baskısı aniden kesildi. Bursaspor 25. dakikadan itibaren oyunun hakimiyetini ele geçirdi. Çok rahat paslaşan yeşil-beyazlılar üst üste 3 net gol fırsatını ise Traore, Necid ve Emre ile cömertçe harcadı. Top kayıpları ve rakibe verilen pozisyonlar üzerine sarı-kırmızılı taraftarların homurdanmalarıyla devre sona erdi.
Podolski yine affetmedi
G.Saray'ın sezon başından bu yana sıkıntılı olduğu ön libero bölgesinde forma giyen Rodriguez ilk 45 dakikada beklentileri karşılayamadı. Yerine giren Bilal de sarı-kırmızılıları canlandıramadı. Bursaspor yine etkili geliyor, sarı-kırmızılıların savunması sıkıntılı anlar yaşıyordu. Derken G.Saray'ın imdadına sezon başından bu yana gol vuruşlarıyla hayranlık uyandıran Podolski yetişti. Alman yıldız 68'de göğsüyle indirdiği topa dönerek çok sert vurdu ve ağları havalandırarak takımını öne geçirdi: 1-0. İlk golde kafayla asist yapan Sabri, 80'deki bindirmesinin ardından çevirdiği top golle sonuçlandı. Altıpasta Burak'ın şutu Yasin'e çarparak filelerle buluştu: 2-0. Maçta son sözü 89'da Burak söylerken, asisti yapan Podolski ile birlikte gol sayısını 7'ye çıkardı. G.Saray 3 maç sonra 3 puana 3 golle ulaşarak Beşiktaş derbisi öncesinde derin bir nefes aldı: 3-0.

Galatasaray zirveye tutundu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...