G.Saray, Sabri’nin sözleşme uzatma opsiyonunu iptal etti

Düzenleyen:
G.Saray, Sabri’nin sözleşme uzatma opsiyonunu iptal etti

SPOR Haberleri

Yapılan açıklamada “Oyuncumuz fedakârlık yaptı” dense de sarı-kırmızılı kulüp yeni bir Umut Bulut krizi yaşamamak için bu yola başvurdu

G.Saray, Bursaspor ile çok önemli bir karşılaşma oynadı ama güne yönetimin “Sabri Sarıoğlu açıklaması” damga vurdu. Sarı-kırmızılı kulüp, Bursaspor karşılaşması öncesinde kulübün internet sitesinden "Profesyonel futbolcumuz Sabri Sarıoğlu ile şirketimiz arasında 1+1 sezon olarak imzalanan sözleşmenin, oyuncunun sezon içinde belli maç sayısına ulaşması halinde otomatik olarak uzama opsiyonu karşılıklı varılan mutabakat çerçevesinde iptal edilmiştir" ifadeleri yer aldı. Sabri'nin, en zor zamanlarda kaptanlık pazubandını taşıdığı ve her şartta G.Saray için terinin son damlasına kadar savaştığı vurgulanan açıklamada, "Sergilediği G.Saraylılık duruşundan ötürü teşekkür ederiz. Kendisinin geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de bu forma ve arma için elinden gelenin en iyisini yapacağına olan inancımız tamdır" şeklinde görüş belirtildi. Tecrübeli futbolcunun sözleşmesinde uzama opsiyonu olarak 15 maçta ilk 11’de görev alması ya da 20 resmi karşılaşmada oynaması yeterli olacaktı.
4.8 milyon lira uçtu
Sabri Sarıoğlu,  yaptığı bu fedakârlık sonrasında 4.8 milyon lira garanti parayı elinin tersiyle itmiş oldu. Umut Bulut'un sözleşmesinin otomatik olarak uzaması G.Saray taraftarlarını ayağa kaldırmıştı. Yönetim, Sabri Sarıoğlu'nda bu hamleyi yapmadı. UEFA da resmi sitesinden sarı-kırmızılı oyuncunun sözleşme opsiyonun kaldırıldığını kullanıcılarına duyurdu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...