Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mustafa Denizli'den kısa sürede önemli değişiklikler

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Mustafa Denizli'den kısa sürede önemli değişiklikler

SPOR Haberleri  / Sabah

Astana maçı öncesi gri bulutları dağıtan Mustafa Denizli, Galatasaray'da 15 günde doğru iletişim ve idman programıyla tecrübesini konuşturdu

Galatasaray, kabus gibi geçen Kasım ayının ardından Aralık ayına Bursaspor'u 3-0 devirerek başladı ve salı akşamı TT Arena'da oynanacak kritik Astana maçı öncesinde moral buldu. Sarı-kırmızılılarda ikinci maçını geride bırakan Mustafa Denizli, sahaya çıkardığı 11'de Hamza Hamzaoğlu dönemine göre radikal bir değişikliğe gitmedi ancak tecrübeli teknik adam kısa sürede önemli değişimlere imza attı. İşte detaylar: 

FLORYA'NIN TEK PATRONU OLDU
27 Kasım Cuma sabahı Florya'da göreve başlayan Mustafa Denizli takımıyla yaptığı daha ilk toplantıda yardımcı antrenörlerden malzemecisine kadar herkesi odadan çıkardı ve futbolcuları ile baş başa kaldı. "Buranın tek patronu benim. Her derdinizi bana anlatın" mesajını verip oyuncularının sıkıntılarını dinledi. Denizli'nin bu sözleri lafta kalmadı ve tesislere ne başkan Dursun Özbek uğradı ne de yöneticiler... 

İDMAN PROGRAMINI DEĞİŞTİRDİ
İlk 11 ve sistemle fazla oynamayan Mustafa Denizli idman metodunda ise ciddi değişikliklere gitti. Her idmanın ilk 45 dakikası fiziksel dayanıklılık çalışmasına ayrılıyor. İtalyan kondisyoner Stefano Marrone yönetiminde gerçekleşen bu topsuz çalışmalarla oyuncuların güçlenmesi ve adale sakatlıklarının azaltılması amaçlanıyor. Denizli'nin Ocak ayındaki kampta yoğun bir kondisyon yüklemesi yapacağı biliniyor. 

SABRİ'YE 'ÜZÜLMEZ'Lİ TERAPİ
Groskreutz krizinde sorumluluğu üstüne alan ve ilk açıklamayı birinci ağızdan yapan Mustafa Denizli, yönetimin opsiyonunu kaldırdığı Sabri Sarıoğlu ile de Bursaspor maçı öncesi özel olarak görüştü. Tecrübeli hoca, Beşiktaş'a geldiği dönemde kadro dışı kalan İbrahim Üzülmez'i nasıl kazandığını Sabri'ye anlattı. Sabri Sarıoğlu da Bursaspor maçında yaptığı asist ve hazırladığı golle yeni hocası Mustafa Denizli'yi mahcup etmedi. 

HAFTADA BİR MORAL YEMEĞİ
Geldiği günden bu yana sürekli 'takım olma' vurgusu üzerinde duran teknik direktör Mustafa Denizli bu doğrultuda haftada bir toplu halde yemeğe çıkılmasını organize etti. Bu kararın ardından oyuncularını balıkçıya götüren Denizli, hesabı da kendisi ödedi. Astana maçının ardından gelecek hafta oynanacak kritik Beşiktaş derbisi öncesinde yenecek yemekte ise hesabı bu kez kaptan Selçuk İnan ödeyecek 

ÖZBEK: DENİZLİ ÇOK DİSİPLİNLİ!
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Cuma sabahı katıldığı UEFA görüşmesinin ardından önceki akşam Cenevre'den İstanbul'a döndü. 3-0'lık Bursaspor galibiyetini havada öğrenen ve keyfi yerine gelen Özbek, "Galatasaray'ın Avrupa Kupaları'ndan men edilme tehlikesi yok. Sunumumuzu yaptık. Şubat ayında tekrar görüşeceğiz" dedi. Özbek, Mustafa Denizli için ise şunları söyledi: "3-0'lık galibiyete çok sevindim. Mustafa Denizli prensipli ve çok disiplinli bir hoca. Siz de görüyorsunuz farkını gösteriyor. Şampiyon olacağız."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...