Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Asıl hedef Aslan

Düzenleyen:
Asıl hedef Aslan

SPOR Haberleri

Rakibini büyüteç altına alan Beşiktaş’ın hocası, oyuncularına “Lig şampiyonluğu bizim için daha önemli” dedi

Kayseri’den 3 puanla dönen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş önceliği lige verdi. Perşembe günü Avrupa Ligi’nde Sporting Lizbon’la kritik bir 90 dakika oynayacak olan siyah-beyazlılar, bu maçtan çok hafta sonu oynayacağı derbiye odaklandı. Kayseri dönüşü yardımcılarıyla bir toplantı gerçekleştiren Güneş, Galatasaray’ı mercek altına aldı. Sarı-kırmızılıların, Bursaspor ile oynadığı son lig maçını incelemeye başlayan tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularına da öncelikli hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu söyledi. Avrupa'yı ikinci hedef olarak işaret eden tecrübeli Şenol Güneş, Portekiz'deki maça Galatasaray derbisinin taktiği ile çıkmayı planlıyor. 
Takıma izin verdi
Bu arada haftada iki maç olduğu dönemlerde oyuncularına genellikle izin vermeyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayseri galibiyetinin ardından bu kuralı rafa kaldırdı. Akhisar maçının ardından Ümraniye'nin kapılarını dış dünyaya kapatan tecrübeli çalıştırıcı, deplasmanda çok kritik bir galibiyete imza attıklarını ifade ederek, “Herkes iyi dinlensin. Önümüzde kazanmamız gereken çok kritik iki maç daha var” ifadelerini kullandı.     > Hüseyin EROĞUL 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...