Trabzonspor'un 16. başkanı Muharrem Usta oldu

Düzenleyen:
Trabzonspor'un 16. başkanı Muharrem Usta oldu

SPOR Haberleri

70. Genel Kurul’da Hacıosmanoğlu hayal kırıklığına uğrarken, Hekimoğlu'ndan 13 oy fazla alan Usta zafere ulaştı

Trabzonspor'un 70. Genel Kurulu Muharrem Usta'nın zaferiyle sonuçlandı. Bordo-mavili kulüpte rekor katılımla gerçekleştirilen kongrede 7 bin 395 üye Hayri Gür Spor Salonu'nda oy kullandı. Başkan adayları İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta, camiaya birlik mesajları verdi. Resmi olarak saat 16.00'da bitmesi gereken oy kullanma işlemi katılımın fazla olması nedeniyle salonda bulunan her üyenin oy kullanmasına müsaade edilerek bir süre daha uzatıldı. Sandıkların açılmaya başlamasıyla birlikte kongrede heyecan zirve yaptı. İbrahim Hacıosmanoğlu ilk sandıklardan itibaren geride kalırken, Muharrem Usta ile Celil Hekimoğlu arasında kıyasıya bir yarış başladı. 17'nci sandıktan itibaren Hekimoğlu'nu yakalamaya başlayan Usta, son 3 sandıkta rakibini burun farkıyla geçti. 
Biz Trabzon için varız
Genel kurulun divan başkanı Ahmet Metin Genç, yaklaşık 3,5 saat süren oy sayımının ardından Muharrem Usta'nın 3061, Celil Hekimoğlu'nun 3049, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da 1040 oy aldığını açıkladı. Ancak Hekimoğlu tarafından yapılan itiraz üzerine son 5 sandık yeniden sayıldı. Yeniden sayım neticesinde ise Usta'nın oyunun 1 eksik sayıldığı ortaya çıktı. Böylece toplam 3062 oy alan Muharrem Usta, Trabzonspor'un 16. başkanı oldu.  Kararın açıklanmasından sonra bir teşekkür konuşması yapan Usta, Trabzonspor'un şampiyonluk yürüyüşünün başladığını söyledi. "50. Yılda Şampiyonluk" sloganıyla yola çıktıklarını belirten Usta, "Biz Trabzonspor için varız bundan sonrada böyle devam edeceğiz. İki başkan adayı da benim kardeşimdir. 50. yılda şampiyonluk yolculuğumuz başlamıştır" diye konuştu. 

USTA’NIN YÖNETİM KURULU

Asil üyeler: Ahmet Çubukçu, Nevzat Aydın, Önder Bülbüloğlu, Zeki Öztürk, Gençağa Meriç, Suat Şen, Orhan İlarslan, Coşkun Bülbül, Prof. Dr. İsmail Yüksek, Ali Rıza Egemen, Gökhan Saral, Prof. Dr. Asım Ören, Mehmet Yiğit Alp, Emre Aksoy
Yedek üyeler: Okan Alemdaroğlu, Tuncay Bekiroğlu, Özer Bayraktar, Yiğit Oğuz Duman, Adem Beder, Fatih Vardaroğlu, Erhan Çimşir

Trabzonspor'un 16. başkanı Muharrem Usta oldu

HEP BİRLİKTE ESKİ PARLAK GÜNLERE
Trabzonspor'un çiçeği burnunda yeni başkanı Muharrem Usta, seçimin bütün camiaya hayırlı olmasını dilediğini söyledi. "Camiaya yakışan bir yönetimle Trabzonspor'u yeniden eski parlak günlerine döndüreceğiz" diyen Usta, "Bu kongreye yurt içinden ve dışından gelen, oy kullanan bütün Trabzonsporlulara teşekkür ediyorum. Camiada özlenen birlik ve beraberliği sağlayıp hep birlikte eski parlak günlere döneceğiz" dedi. 

Usta kimdir?

Sağlık sektöründe yaptığı yatırımlarla adını duyuran Muharrem Usta, 1965 yılında Trabzon'da doğdu. 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1993 yılında hastane yöneticiliği alanına yöneldi. 1995 yılında Türkiye'nin en büyük hastaneler zinciri Medical Park'ın temellerini attı. Usta, sağlıkta yaptığı yatırımların yanı sıra spora ve sporcuya verdiği desteklerle de tanınıyor. Muharrem Usta evli ve üç çocuk babası.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...