Nefesi yetmedi

Düzenleyen:
Nefesi yetmedi

SPOR Haberleri

2 defa geriye düşen, 60 dakika 10 kişi oynayan sarı-lacivertliler beraberliği yakaladı. 90+2'de Fernandao'nun şutu direkte patlayınca zirve yeniden Beşiktaş'ın oldu

M.EMİN ULUÇ

Liderdi Fenerbahçe... İstim üstündeydi... Ligde 7 haftadır yenilmemiş, son 4 maçını kazanmıştı. Ev sahibi Gaziantep ise son 4 maçında galibiyet alamadığı gibi, Fenerbahçe'yle oynadığı son 9 karşılaşmayı da kaybetmişti. Ancak kırmızı-siyahlıların istatistikleri değiştirme arzusu, Fenerbahçe'nin koltuk sevdasından baskın çıktı. Karşılaşmanın henüz 7. dakikasında Erdem'in ceza sahasına doldurduğu topa ayak koyan Camara, bu sezon Fenerbahçe'ye en erken golü atan isim oldu: 1-0 Şoku çabuk atlatan sarı-lacivertliler, beraberlik için bütün hatlarıyla rakip kaleye yüklendi. 11'de Hasan Ali'nin sert şutunda kaleci Karcemarskas'ın güçlükle çeldiği top direkten döndü. Sarı-lacivertliler bütün hatlarıyla yüklenirken 30'da ani gelişen Gaziantep atağında son adam pozisyonundaki Hasan Ali, Larsson'a sert bir faul yapınca kırmızıyla oyun dışı kaldı. Fenerbahçe ilk yarıyı 1 kişi eksik, 1 farklı mağlup tamamladı.
Liderlik direkte patladı
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise tam bir gol düellosu yaşandı. Fenerbahçe, 10 kişi olmasına rağmen liderlik aşkıyla saldırdı. 49'da Fernandao'nun indirdiği, Alper'in çevirdiği topu Gökhan füze kıvamında kaleye şutladı: 1-1. Ancak 54'de Diego'nun ceza alanında eliyle oynaması üzerine Gaziantep penaltı kazandı. Muhammet Demir, Volkan'ı avladı: 2-1. 65'te Diego'nun ince ara pasında herkesi geçen topu Alper kaleye yolladı: 2-2. Bundan sonra nefes kesen anlar vardı. İki takım da 3 puan için saldırdı. Skoru değiştirecek pozisyonlar da geldi ama kaleciler vize vermedi. 90+2'de ise inanılmaz bir gol kaçtı. Fernandao'nun sert şutunda herkesi geçen meşin yuvarlak yan direkten oyun alanına döndü. Fenerbahçe, 3'te 2'sini 10 kişi oynadığı maçta iki kez mağlup duruma düşmesine rağmen teslim olmadı. Ancak 2-2'lik sonuçla zirveden yuvarlandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...