Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yusuf Şimşek'in akıbeti bugün belli olacak

Düzenleyen:
Yusuf Şimşek'in akıbeti bugün belli olacak

SPOR Haberleri

6 haftadır galibiyete hasret olan Antalyaspor'da Yusuf Şimşek’in kaderi bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında belli olacak.

Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapmasına rağmen son 6 haftadır galibiyete hasret kalan Akdeniz ekibi Antalyaspor’da Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in de koltuğu sallanıyor. 6 haftadır kazanamayan ve son olarak deplasmanda Torku Konyaspor’a 3-2 yenilen Antalyaspor’da, yönetim kurulu bugün akşam saatlerinde toplanarak Teknik Direktör Yusuf Şimşek konusunda karar alacak. Başkan Gültekin Gencer, toplantıya kadar yönetim kurulu üyelerinden rapor alacaklarını ve rapor neticesinde ne yapmaları gerektiklerine bakacaklarını dile getirdi. Başkan Gültekin Gencer, "Gündemimizde şuan için bir hoca değişikliği yok. Yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyelerinden bu hoca değişikliği konusunda bir talep gelirse ona göre hareket edebiliriz. Antalyaspor Kulübü şeffaftır, her şey konuşulur" dedi.

6 HAFTADA 3 BERABERLİK VE 3 YENİLGİ

Ligde en son 8. haftada deplasmanda Bursaspor’u Samuel Eto’o ve Emrah Başsan’ın golleriyle 2-0 mağlup eden Akdeniz temsilcisinin 6 haftadır galibiyet anlamında yüzü gülmüyor. Antalyaspor son 6 haftada 3 yenilgi, 3’de beraberlik aldı.

İLK 8 HAFTADA 4 GALİBİYET

Spor Toto Süper Lig’e bu sezon yükselen Antalyaspor, lige de fırtına gibi başlarken ilerleyen haftalarda istediği sonuçları alamayarak sıralamada 10’unculuğa kadar geriledi. Kırmızı-beyazlılar ligde oynadığı ilk haftada 4 galibiyet elde ederken, yalnızca 2 yenilgisi ve 2’de beraberliği vardı. Antalyaspor, ligde ilk yenilgisini de 3’üncü haftada İstanbul’da Fenerbahçe’ye karşı almıştı.

YUSUF ŞİMŞEK’İN CEZASININ BİTMESİ DE FAYDA ETMEDİ

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında sahasında oynadığı Kasımpaşa maçında hakem tarafından oyundan atılan ve daha sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 7 maç ceza alan Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek’in, cezasının bitmesi ve Torku Konyaspor maçında takımının başında yer alması da kötü gidişe dur diyemedi. Kırmızı-beyazlı takım, Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in cezalı olduğu maçlarda oynadığı 6 lig maçında yalnızca 1 kez galip gelirken, 2 yenilgi ve 3’de beraberlikle sahadan ayrılmıştı. Antalyaspor, Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in olmadığı maçlarda toplamda 6 puan toplayabildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...