Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıkım planı hazır!

Yıkım planı hazır!

SPOR Haberleri

“Ceza sahasına yapılan her orta bir gol şansıdır” diyen Mustafa Denizli, takıma yan top ve duran top çalıştırıyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş derbisi öncesi zafer planını hazırladı. İlk iş olarak rakibini tüm detaylarıyla analiz eden kurt hoca, artı ve eksi yönleri belirleyerek taktiğini seçti. 

Hem genel takım toplantılarında hem de öğrencileriyle bire bir görüşmelerde düşüncelerini aktaran kurt hoca, Olimpiyat Stadı’ndaki mücadelede kesinlikle galibiyet istediğini bildirdi. Denizli, “Beraberliği aklınızdan dahi geçirmeyin, bizim için kazanmaktan başka çare yok. Aradaki farkı kapatmak için bundan daha iyi fırsat olamaz” diye konuştu.

Yasin, Sabri ve Olcan...
Denizli antrenmanlarda ise daha çok yan top ve duran top çalışmaları üzerinde duruyor. Öğrencilerine, “Ceza sahasına yapılan her isabetli orta bir gol şansıdır” mantığını yerleştirmeye çalışan Denizli, beklerin hücuma çıkışlarında Podolski ve Burak’ın ceza sahasına girmelerini ve gol aramalarını istiyor. Sabri, Olcan ve Yasin, son idmanda kanatlardan orta çalışması yaptı ve sistem bu oyuncuların çizgide topla buluşmalarına göre ayarlandı.
Biri formsuz biri tecrübesiz

Tecrübeli teknik adam, Beşiktaş’taki kaleci zaafiyetini de gözüne kestirmiş durumda. Tolga Zengin’deki formsuzluğu gören, onun yerine oynaması muhtemel Günay’ın tecrübesizliğini de bilen Denizli, bunu avantaja çevirmeye kararlı. Sneijder ve Podolski’ye, “Kaleyi gördüğünüz yerden vurun” talimazı veren deneyimli hoca, uzaktan gol atma ihtimali en yüksek oyuncularını özel olarak çalıştırıyor.

‘Devre bitene kadar kayıpsız’
Mustafa hoca bu çalışmaların dışında öğrencilerini bire bir motive etmek için de çabalıyor. Yardımcısı Stefano’nun yaptığı kondisyon yüklemesine ek olarak, takımdaki özgüven seviyesini artırmaya kararlı olan Denizli, “Artık puan kaybetme lüksümüz yok. Biz içeride dışarıda kazanması gereken büyük bir takımız. Devre bitene kadar kayıpsız gidelim, ondan sonra bir durum değerlendirmesi yaparız” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...