Gençlerbirliği 0-1 Sivasspor

Gençlerbirliği 0-1 Sivasspor

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gençlerbirliği, sahasında konuk ettiği Sivasspor'a 1-0 yenildi ve galibiyet hasretini 6 maça çıkardı. Bu yenilgi sonrası, teknik direktör Mehmet Özdilek'in takımdaki geleceği zorda girdi.

Süper Lig'in 15. haftasında ligin zor durumda olan ve çıkış arayan iki takımı Gençlerbirliği ile Sivasspor, kozlarını Ankara 19 Mayıs Stadı'nda paylaştı.
Konuk ekip Sivasspor, 24. dakikada John Boye'un kafayla attığı golle Ankara deplasmanından 3 puanla ayrıldı ve rakibini puan durumunda altına aldı.
Gençlerbirliği ise sahasında aldığı bu yenilgi sonrası galibiyet hasretini 6 maça çıkardı.
Soğuk hava ve tribünlerin ilgi göstermediği mücadele ortada başladı.

John Boye'dan klas gol
24. dakikada duran toptan oluşan tehlikede topla buluşan John Boye, düzgün bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi ve Sivasspor deplasmanda 1-0 öne geçti.
İlk yarıda iki takımda net pozisyona girmekte zorlanırken, devre 1-0'lık skorla sona erdi.
İkinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başlayan Gençlerbirliği, oyunu rakip alana yıkmak isterken kendi yarı alanında boşluklar bıraktı.
Sivasspor kontra ataklarla tehlikeler oluştursa da farkı arttıramadı ve son anlara kadar heyecan sürdü. 

Özdilek'in durumu zora girdi!
Gençlerbirliği'nde Mehmet Özdilek beraberliği yakalama adına tüm hamleleri yapsa da sonuç alamadı ve Sivasspor zorlu deplasmandan 3 puanı söktü aldı.
Bu sonuçla Sivasspor 13 puana yükseldi, 13 puanda kalan Gençlerbirliği 16. sıraya geriledi.
Alınan kötü sonuçlar ve oynanan kötü futbol taraftarları kızdırırken, teknik direktör Mehmet Özdilek'in takımdaki geleceği de gittikçe zora girdi. Ayrıca bir grup taraftar yönetimi hedef alan tezahüratlar da yaptı.

Sivasspor 4 hafta sonra!
En son ligin 11. haftasında Gaziantepspor karşısında 3-0'lık galibiyet alan Yigidolar ise 4 hafta sonra 3 puana merhaba dedi. Maç sonrası futbolcular orta alanda bir araya gelip galibiyeti kutladı.
SPOR TOTO SÜPER LİG'DE GÜNCEL PUAN DURUMU

Gençlerbirliği 0-1 Sivasspor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...