Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gomez’li, Quaresma’lı Beşiktaş, Sneijder’li Podolski’li GalataSaray’ı ağırlıyor

Düzenleyen:
Gomez’li, Quaresma’lı Beşiktaş, Sneijder’li Podolski’li GalataSaray’ı ağırlıyor

SPOR Haberleri

10 maçtır rakibini yenemeyen Kartal, alacağı galibiyetle zirve hakimiyetini sürdürmek istiyor. Aslan ise üst sıralardan kopmama amacında

Süper Lig’de ilk yarının son derbisinde, Mario Gomez’li, Quaresma’lı Beşiktaş, Wesley Sneijder’li, Lukas Podolski’li Galatasaray'ı konuk edecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçta, hakem Mete Kalkavan düdük çalacak. Ligde son 4 karşılaşmada 3 galibiyet elde eden siyah-beyazlı ekip, sarı-kırmızılı takım karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak, hem liderliğini sürdürmeyi hem de rakibiyle arasındaki puan farkını açmayı hedefliyor. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin göreve gelmesinin ardından ligde yaptığı 2 maçtan 4 puan çıkaran Galatasaray ise lideri yenerek, zirve yarışına yeniden ortak olmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılı takım, Beşiktaş’a karşı ligde çıktığı son 10 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. Bu karşılaşmalarda siyah-beyazlıların ağlarını 20 kez (3 gol hükmen) havalandıran Aslan, kalesinde ise yalnızca 8 gol gördü.

Şenol Güneş, Galatasaray derbisi öncesi oyuncularını motive etti

Hafta içinde Sporting Lizbon'dan aldığı ağır mağlubiyet sonrası derbiye hazırlanmaya başlayan Beşiktaş'ta bütün planlar Olimpiyat Stadı'ndan zaferle ayrılmak üzerine kuruldu. Siyah-beyazlı ekipte ilk olarak oyuncularının moralini düzeltmekle işe başlayan Teknik Direktör Şenol Güneş, galibiyete odaklandı. Beşiktaş'ın yıllar süren derbi hasretini bu sezon Olimpiyat'ta Fenerbahçe'yi yenerek gideren Güneş, Galatasaray karşısında sakatların dönmesinin de mutluluğunu yaşıyor. Skenderbeu maçında sakatlanan Ersan Gülüm'ün yokluğunda defansta büyük sıkıntı yaşayan siyah-beyazlı ekip tecrübeli futbolcunun dönmesiyle ideal defans kurgusuna kavuşacak. Gökhan Töre'nin de dönüşüyle Beşiktaş'ta eksik isim kalmayacak.
Yaraları sarmaya çalıştı
Oyuncularıyla sürekli bir arada vakit geçirerek Portekiz'de alınan mağlubiyetin yaralarını sarmaya çalışan tecrübeli çalıştırıcı, derbiyi kazanıp şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalamaları gerektiğini oyuncularına anlattı. Portekiz'de alınan yenilgiyi Galatasaray'ı mağlup ederek telafi etmek zorunda olduklarını belirten Güneş’in, "Taraftarlarımıza büyük üzüntü yaşattık. Derbiyi kazanarak onların gönüllerini almalıyız" diye konuştuğu öğrenildi. Galatasaray'ın çok tecrübeli isimlere sahip olduğunu belirten Güneş, hakemle diyaloga girilmesini de yasakladı.      > Hüseyin EROĞUL

MUSTAFA Denizli, futbolcularına aba altından sopa gösterdi

Farklı Bursaspor galibiyetiyle zirve yarışına devam eden Galatasaray, Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş’ı yenmenin hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli, zorlu karşılaşma öncesinde futbolcularını motive etmek için net mesajlar vedi. “Galatasaray formasının değerini bilen takımda oynamaya devam edecek” diyen tecrübeli çalıştırıcı, “Derbi sonuçları ve oyuncuların performansı her zaman belirleyici olur. Dolayısıyla olası bir mağlubiyette faturayı siz ödersiniz. Devre arasına kadar bir geçiş dönemi yaşayacağız. Formasına sahip çıkan, çok çalışanla yolumuza devam edeceğiz. Beşiktaş maçı bu nedenle belirleyici olacak” ifadelerini kullandı. Aba altından sopa gösteren Mustafa Denizli, “Galibiyetten başka bir seçeneğimiz yok. Galatasaray’a yakışır gibi oynayacağız ve haftayı galibiyetle kapatacağız. Bireysel oynama düşüncesini bir kenara bırakarak, takım için sahada mücadele edin” vurgusunu yaptı.
Galibiyet primi 30’ar bin $
Bu arada Galatasaray yönetimi de derbi ile ilgili oyunculara prim dopingi yapmaya karar verdi. Sarı-kırmızılı yönetim, Beşiktaş maçının kazanılması halinde oyuncu başına 30 bin dolarlık prim ödeyecek. Galatasaray'da lig galibiyet primi 15 bin dolar olarak belirlenmişti. Sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek, Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadeleyi protokol tribününde takip edecek. 

Gomez’li, Quaresma’lı Beşiktaş, Sneijder’li Podolski’li GalataSaray’ı ağırlıyor

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...