Şenol Güneş'ten Denizli'ye cevap geldi

Şenol Güneş'ten Denizli'ye cevap geldi

SPOR Haberleri

Mustafa Denizli'nin maç sonu hakemi eleştirmesine Şenol Güneş'ten cevap geldi

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş'a mağlup oldukları maçın ardından hakeme sert tepki gösterdi. DEnizli'nin sözlerine Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, gönderme de bulunarak cevap verdi.

Yarışta geride kalmalarına rağmen iddialı konuşan Denizli, "Buraya geldiğimiz zaman burası sorunsuz gül bahçesi değildi. Dediğimiz her şeyi yapacağız. Bunu bilerek göreve başladım. Bugün Beşiktaş maçından sonra söylediğim bu sözü zamanı gelince tekrar edeceğiz. Ne Galatasraay pes eder ne de ben pes ederim. Avantaj olabilecek bir maçı kaçırdık. İçeriden çözemediğimiz sorunları gerekirse dışarıdan çözeceğiz. Bunlar kayıp maçlardır olabilir, hayatımda tüm derbileri kazanarak şampiyon olmadım. Bu tablo değiştir, değişecektir. Pas hatasını bile aşan hatalar yaptık" diye konuştu.

HAKEME SERT TEPKİ!

Maçın hakemi Mete Kalkavan'ı da eleştiren deneyimli teknik adam, "Oyunu yöneten arkadaşımıza da bir şey söyleyeceğim, herkes atlar ama ben atlamam. Bir oyun nasıl kıymık kıymık kesilir, biz görürüz, herkes atlar ama biz görürüz. Çok mükemmel hakemler değiller ama güven duyduğumu söyledim, inşallah bu devam eder. 90 dakikada nelerin çalınıp çalınmadığını biz biliriz. Hakem ofsayttan gol mü attı? Hayır ama neticeye tesir etmeyen gibi görünen, oyuncuyu kızdıran kararlar oldu. Beşiktaş bu ülkenin en güçlü takımlarından bir tanesi. Buradan sürpriz çıkmaz, her sonuç normal" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ile yaşadığı şampiyonluğu hatırlatan Denizli, "Bu günleri öyle veya böyle geçeceğiz. Hiç önde yarış götürmedim ben, hep arkadaydım. Son şampiyon olduğum zaman takımım ilk yarıyı 6. sırada bitirdim. Hiç kimse bizsiz yürüyemez. Hep arkalarına dönüp bakacaklar biz varız, biz sadece önümüze bakacağız. Bunu önümüzdeki günlerde yine konuşacağız" açıklamasını yaptı. 

GÜNEŞ'TEN CEVAP!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'ye çok ince göndermede bulundu.

Güneş, Denizli'nin hakem Mete Kalkavan'ın Galatasaray'ın aleyhine kararlar verdiğini belirtmesiyle ilgili sözlerine basın toplantısında yanıt verdi.

Beşiktaş'ın teknik patronu, Denizli'ye gönderme yaparak, "Ben bir şey söyleyemem. Mustafa Hoca dostumdur, iyi bir antrenördür. Hakemle ilgili eleştiri yapmak için hakemlik pozisyon olması gerekiyor. Gol yediğimiz ana kadar pozisyon vermedik. Her maçta 'Hakem Beşiktaş'a yardım etti' deniyor. Bu normal herhalde. Saha dışında böyle şeyler yapılıyor. Hakemlik bir durum olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...