Özköylü geri döndü

Özköylü geri döndü

SPOR Haberleri

Adana Demirli futbolcular tam kadro basın toplantısı düzenledi, istifa eden hocaları Özköylü'yü geri çağırdı. Özköylü davete kayıtsız kalamadı

PTT 1. Lig'deki ayrılan teknik direktörlere son olarak Adana Demirspor'un çalıştırıcısı Osman Özköylü katılmıştı. "PTT'nin Mourinho'su" denilen Özköylü istifasını yönetime sunmuş, idareciler de onamıştı. Ancak futbolcular hem hocalarının hem de yönetimin kararını doğru bulmadı. Tam kadro kameraların karşısına geçen futbolcular adına Burak Çalık konuştu ve Özköylü'yü görevine geri çağırdı: "5.5 aydır çalıştığımız hocamızla aramızda iyi bir bağ var. Her sene 20 oyuncu, hoca gelip giderse başarı olmaz. Adana Demir böyle 20 sene daha Süper Lig'e çıkmayı bekler. En günahsızımız Osman Hoca. Başarı gelecekse onunla gelir" Özköylü çağrıya olumlu yanıt verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...