Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Putin'den şaşırtan öneri

Düzenleyen: / Kaynak: Amkspor
Putin'den şaşırtan öneri

SPOR Haberleri  / Amkspor

Hakkında rüşvet aldığı gerekçesiyle soruşturma başlatılan Sepp Blatter ile ilgili konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ilginç bir öneride bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, FIFA Başkanı Sepp Blatter’i savundu. Blatter’in dünya futboluna çok büyük katkıları olduğunu söyleyen Putin, ilginç bir de önerinde bulundu.
FIFA Etik Komitesi tarafından rüşvet aldığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Blatter’in geleceği ile ilgili açıklamalarda bulunan Putin “Blatter çok saygı duyduğum bir insan… Dünyada futbolun gelişmesi için önemli hizmetlerde bulundu. Bence ona Nobel Barış Ödülü vermemiz gerekiyor “dedi.
Bilindiği üzere 2018 Dünya Kupası’nı düzenleyecek olan Rusya’nın ev sahipliğinin elinde alınacağı iddiları gündeme gelmiş, ancak soruşturmayı yürüten FIFA Etik Komitesi, henüz böyle bir karar almadı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Amkspor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...