Aslan’dı Timsah oldu

Düzenleyen:
Aslan’dı Timsah oldu

SPOR Haberleri

Galatasaray’dan gönderilen başarılı çalıştırıcı yeşil-beyazlıların başına geçti

Bursaspor’un yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu oldu. G.Saray’a yarım sezonda 3 kupa kazandıran Hamzaoğlu, sarı-kırmızılı kulüpten ayrıldıktan 28 gün sonra Bursaspor’un başına geçti. Özlüce Tesisleri’ne yardımcılarıyla birlikte gelen Hamzaoğlu, gazetecilere “Bursaspor’un gücü ortada, uzaklaşmış olan dinamiklerin yeniden bir araya gelmesi gerekiyor. Çok kısa sürede toparlanıp tekrar coşkulu dönemi yakalayacağız” dedi. Hamzaoğlu’nun göreve getirilmesi ile ilgili ilk açıklamayı Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı yaptı. Bölükbaşı, Hamzaoğlu’nun başarılarının ortada olduğunu vurgularken, “1.5 yıllık anlaşma yaptık. Torku Konyaspor maçında takımın başında olacak. Kendisine başarılar dilerim. Herkese hayırlı olsun. Bir tane Bursasporumuz var. Allah utandırmasın” diye konuştu. 
Boynuna Bursaspor atkısı takılan Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray’dan ayrıldığı için üzgün olduğunu ancak hayatın devam ettiğini söyledi. Başarılı çalıştırıcı, “Üzüntümüz devam ediyor ama işimizi yapmamız da gerekiyor. Sayın Başkan beni aradığında ‘Başarabiliriz, yapabiliriz’ dedi. Ben de inandım, inşallah elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz” açıklamasında bulundu. Yeşil-beyazlı takımın başına geçici olarak getirilen Ersel Uzgur’la birlikte çalışmayacaklarını belirten Hamzaoğlu, yardımcılarının Fuat Buruk, Yıldırım Uran, Serkan Selman ve kaleci antrenörü Metin Mert olacağını söyledi.
Altepe: Hamzaoğlu şans
Bu arada Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Hamzaoğlu birçok başarıya imza attı. Bursaspor’un başına da kariyerli bir hoca gerekiyordu. Hamzaoğlu bizim için önemli bir şans. Onunla Bursaspor’un üzerindeki kasvet de dağılmış olur” açıklaması yaptı. 

AYAĞININ TOZUYLA İDMANA
Hamza Hoca dün akşam yeni takımında ilk antrenmanına çıktı. Torku Konya’ya bilenen Timsah yeni hocasıyla moral buldu. Dar alanda çabukluk ve pas çalışması sonrası antrenman taktik uygulamalarla sürdü. Ersel Uzgur’un raporu, yönetimin de kararıyla kadro dışı bırakılan Stoch ve Josue de antrenmanda yer aldı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...