Bursa'da Hamzaoğlu fırtınası

Bursa'da Hamzaoğlu fırtınası

SPOR Haberleri

Bursaspor'un başına geçen Hamza Hamzaoğlu, yeni takımındaki ilk iş gününde 2 af, 1 ayrılık açıkladı. Geçen hafta kadro dışı bırakılan Josue ve Stoch'u affeden Hamzaoğlu, antrenör Ersel Uzgur ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Bursaspor Kulübü ile 1,5 yıllığına anlaşan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yeni görevine fırtına gibi başladı.

Dün öğleden sonra Bursa'ya giderek başkan Recep BÖlükbaşı ile birlikte basının karşısına çıkan Hamzaoğlu, "Galatasaray'dan ayrıldık, üzüldük. Hala da üzüntümüz var ama artık bunu bir tarafa koyup, işimizi yapmamız gerektiğini de biliyorduk" dedi. Bursaspor'un başarısı için elinden gelen gayreti göstereceğini vurgulayan Hamzaoğlu, "Bursa'nın potansiyeli ortada. Sadece biraz uzaklaşmış olan dinamiklerin bir araya gelmesi gerekiyor" ifadesini kullandı.

KENDİ EKİBİYLE YOLA DEVAM EDECEK
Hamzaoğlu, bir gazetecinin sorusu üzerine Bursaspor'daki ilk ayrılığı açıkladı ve eski teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ayrılmasından sonra geçici olarak takımın başına getirilen Ersel Uzgur ile devam etmeyeceklerini söyledi. Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray'da yıllardır birlikte çalıştığı ekibiyle devam edeceğini bildirdi.

Bursa'da Hamzaoğlu fırtınası

İLK İDMANA STOCH VE JOSUE DE KATILDI
Hamza Hamzaoğlu daha sonra yeşil beyazlı takımla ilk antrenmanına çıktı. Özlüce Tesisleri'ndeki idmana, Ersel Uzgur döneminde kadro dışı bırakılan Josue ve Stoch da antrenmana katıldı. Hamzaoğlu'nun, "Tüm futbolcuları görmek istiyorum" diyerek yönetimden Stoch ve Josue'nin affedilmesini istediği öğrenildi.

Bursa'da Hamzaoğlu fırtınası

ALTEPE: YENİ STATTA MAÇ KAYBETMEMELİYİZ
Hamzaoğlu ve futbolcular daha sonra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin takım için verdiği moral yemeğinde bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Altepe, "Bugün takımımızın başına başarılı, değerli, ödüller almış bir teknik direktörümüz var. Hamza Hamzaoğlu ve ekibinin Bursaspor’a hayırlı olmasını arzuluyorum. Pazartesi hizmete alacağımız stat Türkiye’nin en modern tesisi. Burada Avrupa kupaları maçları oynamalıyız. Bursaspor’un bu statta maç kaybetmemesi gerekiyor" dedi.

BÖLÜKBAŞI: SIKINTILI GÜNLER YAŞIYORUZ 
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise sıkıntılı günler yaşadıklarını belirterek, “Mağlubiyetler serisine alışık değiliz. Hepimiz çok üzüntülüyüz. Bu durumdan Bursaspor büyük takım, elbirliği ile bu sıkıntılardan çıkacaktır. Başarılı olduğumuz günleri özlüyoruz. Bugün yeni hocamız aramıza katıldı. Hamza Hamzaoğlu ve ekibine hoşgeldiniz diyorum. Ayağa kalkıp koşup daha iyi yerlere geleceğiz. Konya’dan galibiyetle geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...