Beşiktaş'ta 1 numaralı gündem

Beşiktaş'ta 1 numaralı gündem

SPOR Haberleri

Kaleci transferi konusunda Vladimir Stojkovic ve Predrag Rajkovic'le temas halinde bulunan Siyah-Beyazlılar, bu ikiliden bir isme Beşiktaş formasını giydirmek için çalışmalarını hızlandırdı.


Ocak ayındaki ara transfer döneminde takıma yeni bir kaleci kazandırmak için çalışmalara başlayan ve Sırp eldivenler Vladimir Stojkovic ile Predrag Rajkovic’i gündeminde tutan Siyah-Beyazlılar, bu konuda sıcak gelişmeler yaşıyor. 
Bu isimler konusunda önceliğini sezon başında Maccabi Tel Aviv’e 3 milyon Euro’ya transfer olan Predrag Rajkovic’e veren Siyah-Beyazlı yönetimin, 20 yaşındaki kaleci konusunda İsrail ekibinin menaceriyle yaptığı görüşmelerde önemli gelişme kaydettiği öğrenildi. Sırp futbolunun parlayan yıldızı Rajkovic’in de Beşiktaş’a olumlu baktığı, Maccabi Tel Aviv’in ise oyuncusundan memnun olduğu ve kendisiyle yollarını ayırmak için 4,5 milyon Euro’luk bir bedel belirlediği konuşuluyor. 

Kaptan hazır kıta
Kaleci transferi konusunda Maccabi Haifa’dan Stojkovic için de girişimlerde bulunan Siyah- Beyazlı idarecilerin, Sırbistan Milli Takımı’nın kaptanlığını yapan 32 yaşındaki kaleciden, ‘Gelirim’ cevabını aldığı bildirildi. Takımıyla sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Stojkovic’in, tarafların anlaşması halinde Kartal’a transfer olabileceği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...