Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tekme isyanı

Düzenleyen:
Tekme isyanı

SPOR Haberleri

Luis Nani: Ayağımı kıracaklardı. Sahada hakem filan yoktu... Vitor Pereira: Bize daha fazla saygı göstermeliler... Mahmut Uslu: MHK bu hakemleri eğitsin...

F.Bahçe’de dünkü maç sonrası hakem Mete Kalkavan ve yardımcılarına tepki büyüktü. Portekizli yıldız Luis Nani yediği tekmelere isyan ederken, “Bu akşam utandığımı söylemek istiyorum. Sahada bir hakem göremedim. Her zaman bunu yaşıyoruz. Biz mücadele etmek istiyoruz. Bu akşam ayağımı kıracak fauller yapıldı ama düdükler çalınmadı. Ben futbol oynamak için bu ülkedeyim. Kavga etmek için burada değilim. Çok tehlikeli darbeler aldım. Tüm takım sert darbeler aldı. Bizi uzun süre sakat bırakabilirlerdi” açıklaması yaptı. Luis Nani’nin bu sözlerinin hatırlatıldığı Vitor Pereira ise, “Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, çok büyük bir ruhu olan kulüp. Birkaç ayda çok şey gördüm. Böyle büyük bir kulübe, bu ülkede daha fazla saygı gösterilmeli” açıklamasını yaptı. 
Ona ‘Çakma Cüneyt’ diyorlar
Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu da hakemlere açtı ağzını yumdu gözünü. Uslu, “Mete Kalkavan için tribünler, ‘Çakma Cüneyt’ diye bağırıyor. Hakemler bazen çaldıklarıyla, bazen çalmadıklarıyla öne çıkıyor. Denizli ‘İnce ince doğranıyoruz’ dedi, ceza heyetine gitmedi. Beşiktaş maçından sonra ‘Bizi çıtır ettiler’ dedim 30 gün ceza aldım. Fenerbahçeli olduğumuz için mi bunlar yapılıyor? TFF herkese eşit olsun. MHK’ye sesleniyorum, lüften hakemleri eğitin. Bunlar hata değil, çok yanlış şeyler. Böyle sert hareketlere 6-7 sarı kart verilmeliydi” dedi. Nani ve Fernandao’nun ‘Kasıtlı kart görüp cezalı oldular’ iddialarıyla ilgili sorulan soru üzerine Uslu, “Bizde Noel tatili yok” diyerek cevap verdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...