Kjaer aşkı depreşti

Kjaer aşkı depreşti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de 3 kulvarda yakalanan başarılı tabloda öne çıkan Simon Kjaer için Avrupa'dan birçok takımın devrede olduğu iddia edildi.

Sezon başında lig tarihinin en pahalı savunmacısı olarak transfer edilen Simon Kjaer, kısa sürede başarısıyla dikkat çekti. Avrupalı kulüplerin radarında olan Kjaer’i özellikle İngiliz kulüpleri yakından izliyor.Milliyet'in haberine göre, son olarak geçen hafta Başakşehir ile Kadıköy’de karşılaşan Fenerbahçe’de Simon Kjaer, Manchester United’ın scoutları tarafından takip edildi.

Louis Van Gaal’in Kırmızı Şeytanlar’da devam etmesi takdirde stoper hattına yeni takviyeler istediği iddia edildi. Marcos Rojo’yu düşünmeyen Van Gaal’in geçen sezon Nisan ayından beri gündeminde tuttuğu Kjaer’i yine gündeme taşıyabileceği kaydedildi.Sezon başında Liverpool’un da çok istediği ama Fenerbahçe’nin aldığı 26 yaşındaki defans için PSG ve Chelsea gibi dev kulüplerin de izlemede olduğu öne sürülmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...