Sosa 90'da tahtı kurtardı

Sosa 90'da tahtı kurtardı

SPOR Haberleri

Osmanlıspor karşısında iki kez geriye düşen Beşiktaş, Arjantinli yıldızı Sosa'nın 90'ıncı dakikada attığı usta işi golle galip geldi, liderliği Fenerbahçe'den geri aldı

Geçen hafta G.Saray'ı 2-1 yenen, hafta içinde ise kupada K. Karabük'ü 3'leyen Beşiktaş, dün de başkentte Osmanlıspor'u zor da olsa 3-2 mağlup etti. Büyük çekişmeye sahne olan maç gol düellosu şeklinde geçti. Ev sahibi ekip 21'de Rusescu ile 1-0 öne geçti. Gomez 34'te kafayla yanıt verdi: 1-1. Ndiaye 44'te Osmanlıspor'u tekrar öne geçirdi. 49'da Sosa ceza alanı dışından sert vurdu, kaleci Ahmet Şahin bakakaldı: 2-2.

Karşılaşmanın son dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Sosa, ceza alanına girdi, sağ çarprazdan uzak köşeye ustaca vurdu ve Beşiktaş'ı liderlik koltuğuna oturtan galibiyet golünü attı. Beşiktaş'ta kaleci Tolga Zengin yine hem hatalar hem kritik kurtarışlar yaptı. Mücadelenin ilk yarısında top ceza alanında Osmanlısporlu Bilal Aziz'in eline çarptı ancak hakem Alper Ulusoy penaltıyı vermedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...