İbre Papy'e döndü

Düzenleyen:
İbre Papy'e döndü

SPOR Haberleri

Kadrosuna bir stoper takviyesi yapmak isteyen siyah-beyazlılar, Mourinho'dan sonra Hiddink'in de 'gidebilir' raporu verdiği Chelsea'nin Senegallisini kiralayacak

Osmanlıspor galibiyetiyle İstanbul'a sevinçten uçarak dönen Beşiktaş'ın uçağında gündem transfer oldu. İkinci yarıya iyi bir kaleci ve stoperle başlamak isteyen siyah-beyazlılarda istenilen isimlerin maliyetinin yüksek olması Şenol Güneş'i stoper transferinden vazgeçirme aşamasına geldi. Dönüş yolunda Başkan Fikret Orman'la birlikte transfer konusunda yaşanan gelişmeleri ele alan Güneş, kadrosunda görmek istediği Douglas için Dnipro'nun 5 milyonda diretmesi üzerine Başkan Fikret Orman'a şartların oluşmaması halinde stoperden vazgeçebileceklerini söyledi. Sol ayaklı bir stoper ihtiyacı olduğunu her fırsatta dile getiren Güneş, Ersan'ın yokluğunda Tosic'in o bölgede oluşan gediği şimdilik kapattığını belirterek, "Eğer zor durumda kalacaksak stoper konusunu ikinci plana atabiliriz. Ama şartlarımıza uygun bir isim bulabilirsek ikinci yarıda işimiz kolaylaşır" ifadelerini kullandı. 
Hiddink'ten müjde
Stoper konusunu çözerek ikinci yarıda kadro derinliği yakalamak isteyen Beşiktaş'a İngiltere'den ise sevindirici haber geldi. Fransa'nın Nantes ekibinden 6.5 milyon avro karşılığında transfer edilmesine rağmen Chelsea'de bu sezon 1 kez forma şansı bulan Papy Djilobodji, Hiddink tarafından da istenmedi. Mourinho'nun gönderilecek oyuncular listesine koyduğu Senegalli stoper için Hiddink'in de "gidebilir" raporu verdi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Beşiktaş'ın çalışmalarını hızlandıracağı ve en kötü ihtimalle Papy'yi kiralık olarak devre arasında transfer edeceği belirtildi. Bu arada Douglas konusunda Dnipro Teknik Direktörü Miron Markevich yeni bir açıklamada bulundu. Brezilyalı oyuncuya Türkiye'den bir teklif olduğunu tekrarlayan Markevich, "Kulüpler anlaştı mı bilmiyorum ama Douglas kariyerine başka bir ülkede devam etmek istiyor" dedi.
> Hüseyin EROĞUL

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...