Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Donk ikiye katlıyor

Donk ikiye katlıyor

SPOR Haberleri

Kasımpaşa'nın hocası Rıza Çalımbay'ın, FANATİK'e verdiği röportajda, “Yüzde 99 Galatasaray'da” dediği Hollandalı, Sarı-Kırmızılı kulübe imza attıktan sonra, yıllık kazancını 2'ye katlayacak.

Ryan Donk’a piyango gibi teklif... Sarı-Kırmızılı yönetim, bir süredir Hollandalı futbolcunun transferi için Kasımpaşa Yönetimi ile görüşüyordu. Gelinen nokta itibariyle FANATİK’e açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Donk yüzde 99 Galatasaray’da” demişti.
Artık imza aşamasına gelen görüşmelerde Donk’un da Galatasaray’la prensip anlaşmasına vardığı belirtiliyor. İş resmiyete döküldüğünde, 29 yaşındaki oyuncunun yıllık kazancı ise iki katına çıkacak. Kasımpaşa’da senelik 900 bin Euro garanti paraya oynayan Donk, Galatasaray’a 1.5 milyon Euro’ya imza atacak. Buna maç başı ücret de eklendiği zaman, Donk’un senelik maliyeti 1.8 milyon Euro’yu bulacak. 

Çalımbay garanti verdi
Bu maliyetle birlikte Donk’un Galatasaray’a ne katacağı merak konusu. Ancak bu konuda da Rıza hoca garanti verdi. Çalımbay, FANATİK’teki röportajında, “Galatasaray’da Donk gibi oyuncu yok. Tam bir ön libero” ifadesini kullanmıştı. Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli de, Donk’u orta alanda Selçuk İnan’la birlikte oynatmaya hazırlanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...