Aslan, Donk'u bitirdi! Şimdi sıra onda: Mevlüt

/ Kaynak: Fanatik
Aslan, Donk'u bitirdi! Şimdi sıra onda: Mevlüt

SPOR Haberleri  / Fanatik

Kasımpaşa'nın yıldızıyla el sıkışan Sarı-Kırmızılılar'da yönetim şimdi de Mustafa Denizli'nin 2. dileğini yerine getirmek için çalışıyor. Her ne kadar Hannover, “Yeni hocayı bekle” mesajı verse de deneyimli golcü ipleri kopardı.

Galatasaray’da beklenen transfer harekatı hızlı başladı, aynı şekilde sürüyor... Donk’un Sarı-Kırmızılı ekiple anlaştığını bizzat Kasımpaşa’daki hocası Rıza Çalımbay’ın, açıklamasının ardından, bir sıcak gelişmenin de gündemdeki diğer isim Mevlüt Erdinç cephesinde yaşandığı ortaya çıktı. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin acil eylem planı çerçevesinde istediği golcü futbolcunun, kulübünden gelen, “Yeni hoca gelene kadar bekle” mesajına rağmen köprüleri attığı öğrenildi.

‘Kampa yetişmeli’
Deneyimli futbolcunun, kendisini isteyen Galatasaraylı yöneticilere, “Hoca kim olursa olsun ayrılmak istiyorum. Bu kararımı da ilettim. Eğer bu süreç uzarsa o zaman ben de tavrımı ortaya koyarım” bilgisini ulaştırdığı belirtildi. Galatasaray cephesi ise sürenin uzaması ihtimalini düşünmek bile istemiyor. Çünkü teknik direktör Mustafa Denizli transferlerle ilgili olarak idarecilere, “Yeni bir Galatasaray izlemek istiyorsanız, transferler kampa yetişmeli. Her günün önemi büyük” diyerek tavrını gösterdi.

Esnek teklif...
Mevlüt Erdinç için Galatasaray’ın en kısa zamanda Hannover’e resmi teklifini de ileteceği gelen haberler arasında. Golcü futbolcuyu 3.5 milyon Euro’ya (Yaklaşık 11 milyon TL) alan Alman ekibine Cim Bom’un hem direkt bonservis bedeli hem de kiralama seçeneği üzerinden teklifini sunacağı vurgulandı.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...