Sabırlı olun

Düzenleyen:
Sabırlı olun

SPOR Haberleri

Romanya'da Lucescu ile görüşen Muharrem Usta, teknik direktör konusunda aceleci davranmalarına gerek olmadığını söyledi

Trabzonspor'da yeni teknik direktör arayışları sürerken, kulüp başkanı Muharrem Usta, taraftarlardan sabır istedi. Kongre öncesi ismini açıkladığı Mircea Lucescu ile Romanya'da ikinci kez görüşme yapan Usta, taraftarlara beklediği müjdeyi veremedi. Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan deneyimli teknik adam ile yapılan görüşmenin olumlu bir havada geçmesine rağmen kesin bir sonuç çıkmadı. Lucescu ve Ersun Yanal'la temas kuran, ancak şu ana kadar hoca konusunu netleştiremeyen Usta, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Özellikle devre arasında acele yapmamız gereken bir şey yok. Hoca konusunda doğru karar için bin düşünüp bir kez yapmamız lazım. Sabır" ifadesini kullandı. Muharrem Usta'nın bu mesajı, Sadi Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar devam edileceği yorumlarının yapılmasına sebep oldu. 
"Aceleye gerek yok"
Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın da başkanla benzer ifadeler kullandı. Teknik direktör arayışları konusunda aceleci davranmayacaklarını, ince eleyip sık dokuyacaklarını belirten Büyükaydın, Trabzonspor'a en çok faydası dokunacak isimin takımın başına geleceğini söyledi. Transfer hakkında da konuşan Büyükaydın, "Elimizde kadro şişkinliği var. Kadro dışı oyuncular da tekrar takıma döndü, aramıza katılanlar oldu. Asgari şekilde yeterlilik seviyesine kadar kadroyu indireceğiz. Ondan sonra sıkıntılı olan mevkilerin üzerinde düşüneceğiz" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...