Tekelioğlu, 'İhtiyaç varsa, varım'

Tekelioğlu, 'İhtiyaç varsa, varım'

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu Kasımpaşa maçı sonrası açıklamada bulundu

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu maçın ardından yaptığı açıklamada "Trabzonspor açısından iyi bir maç olmadı ama heyecanlı bir müsabaka oldu. Kasımpaşa iyi bir takım. 10 kişi kaldığımız Fenerbahçe maçında bile bu kadar çok pozisyon vermemiştik. Galibiyet Kasımpaşa'nın hakkıydı. İlk penaltı bana göre dışarıda gibiydi ama Mustafa'nın ikinci yarıda rakibine yaptığı pozisyon penaltıydı" diye konuştu. Tekelioğlu, "İkinci yarıda devam edecek misin" sorusuna ise "Kulüp ihtiyaç duyduğu anda göreve devam ederim. İhtiyaç duymadığında ise bırakırım. Trabzonspor'a her kulvarda hizmete hazırım" cevabını verdi. 

İLK HEDEF KUPA
24 Ekim'den bu yana deplasmanda gol atamayan ve takımın bu talihsizliğini Kasımpaşa karşısında kıran Mustafa Yumlu, "Lig değil Türkiye Kupası bizim için daha önemli. Biz kupayı bu sezon mutlaka kazanacağız" dedi. Bu arada teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun forvet oyuncuları yerine maça Mehmet Ekici ile çıkması herkesi şaşırttı. Sakat Cardozo ve idman performansını beğenmediği N'Doye'u kadroya almayan Tekelioğlu, Kasımpaşa karşısında 56 dakika forvetsiz mücadele etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...