Usta: Ya Luce ya Ramus

Düzenleyen:
Usta: Ya Luce ya Ramus

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı, “Mircea Lucescu’nun Ukrayna’dan ayrılacağını düşünüyorum. Olmadı Juande Ramos'ı ikna edeceğiz" dedi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, bordo-mavili taraftarları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Usta, teknik direktör arayışlarının sürdüğünü ifade ederek, “Bilindiği gibi öncelikle istediğimiz isim Shakhtar Teknik Direktörü Mircea Lucescu. Onun önümüzdeki günlerde Ukrayna’dan ayrılacağını düşünüyorum. Böyle bir durumda 1-2 hafta içinde bizimle görüşmelere başlar. Ancak biz olumsuzluk halinde alternatifimizi de belirledik. Lucescu olmazsa Teknik Direktör Juande Ramos ve bu tarz hocalarla görüşmelerimiz var. Mircea Lucescu konusu yakın zamanda sonuçlanır. Şu an için çok da aceleci olmak istemiyoruz” açıklamasında bulundu. Kadrolarının kalabalık olduğuna dikkat çeken Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, “Hocamızın durumuna göre gönderilecek oyuncuları belirleyeceğiz. Böylece yeni bir sayfa açmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.
Mbia olayı akıl alır gibi değil
Usta, geçtiğimiz hafta alacaklarının ödenmemesi nedeniyle bordo-mavili kulübe ihtarname çeken Mbia için de dikkat çekici konuştu ve “Mbia'nın maç başı ücreti 5 bin avro. Ödemenin gecikmesi halinde günlük 5 bin avro cezası var. 30 gün ödemezsek 150 bin avro oluyor. Kendisiyle yapılan sözleşme akıl alır gibi değil. Mbia konusu pazartesi günü mutlaka çözülecek. Trabzonspor bu tür olumsuz durumlardan kendisini elbette ki kurtaracaktır" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...