Arda Turan, 'Hayalin ötesi de varmış'

Arda Turan, 'Hayalin ötesi de varmış'

SPOR Haberleri

Transfer yasağı kalkan milli futbolcu, "Bayrampaşa'daki çocuğun en büyük hayali G.Saray'da oynamaktı. Ama demek ki hayallerin de ötesi varmış" dedi

Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle oynatamadığı Arda Turan artık özgür. Arda'nın yarın Kral Kupası'nda Espanyol karşısında kadroya alınması bekleniyor. Sonunda Barcelona formasını giyeceği için heyecanlı olduğunu söyleyen Arda, "Maçın keyfini çıkarmak istiyorum. Bayrampaşa'daki çocuğun hayattaki en büyük hayali Galatasaray'da oynamaktı. Ama demek ki hayalin de ötesi varmış. Şu an hayalini kuramadığım şeyleri yaşıyor, aklımın yetmediği durumların içinde bulunuyorum" dedi. 

BARCELONA ÖZEL KLİP HAZIRLATTI          
Barça, Arda ve Vidal için hazırlattığı özel klibi yayınladı. 7 numaralı formasıyla görüntülenen Arda için, "Atletico ve Galatasaray'da giydiği 10 numarayı giyemeyecek" denildi. El Mundo Deportivo ise manşette iki futbolcuya yer vererek 'Hazırız" başlığını attı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...