Mbia: Tehdit edildim

Düzenleyen:
Mbia: Tehdit edildim

SPOR Haberleri

Kamerunlu oyuncu, “Ücretinde indirime gitmezsen kendine takım bulursun" denildiği için kulübe 2 milyon 800 bin avroluk ihtar çektiğini söyledi

Trabzonspor'da Mbia krizi devam ediyor. Geçmiş yönetimle yaşanan ekonomik sıkıntıların ardından kulübe 2 milyon 800 bin avroluk ihtar çeken Kamerunlu yıldız, kendisine yapılan dayatmadan rahatsızlık duyduğunu söyledi. Sözleşmesindeki maddelerin ağır olmadığını, Van Persie ve Sneijder gibi oyuncuların kontratlarında da faiz maddesi olduğunu belirten 29 yaşındaki oyuncu, kulübün içinde bulunduğu şartlara rağmen hiç bir zaman para konuşmadığını vurguladı. Son yaşananlar karşısında ise sessiz kalamadığını ifade eden Kamerunlu oyuncu, 2 ay önce serbest kalma hakkı elde etmesine rağmen buna gerek duymadığını savunarak "İsteseydim daha önce giderdim ama bekledim. Ne zaman ki bana "Ücretinde indirime gidersin ya da kendine takım bulursun” denilerek dayatma yapıldı, işte o zaman sinirlendim" dedi.
"Bana teşekkür edilmeliydi"
Kendisine teşekkür edilmesini beklerken yapılan tehditvari dayatma karşısında haklarını kullanmaya karar verdiğini açıklayan Mbia, bu sebeple kulübe ihtar çektiğini aktardı. Bosingwa ve Constant’ın "para ödenmiyor" uyarısına rağmen verdiği söz nedeniyle Trabzon'a geldiğini belirten başarılı ön libero artık topu menajerine attığını ve gelişmeleri izleyeceğini ifade etti. Takım içi futbolculara yapılan ödemelere denge getirmeyi amaçlayan yönetimin ise bu açıklamaların ardından nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Başkan Muharrem Usta'nın bugün Mbia ile son kez görüşerek krizi neticelendirmesi bekleniyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...