Mandanda bitiyor

Düzenleyen:
Mandanda bitiyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş uzun süredir yürüttüğü kaleci transferi çalışmalarında sona yaklaştı.

Dnipro forması giyen Denys Boyko ve Marsilya'dan Steve Mandanda son dönemde ön plana çıkmıştı. Teknik Direktör Şenol Güneş tercihini Mandanda'dan yana kullandı. Bu gelişme üzerine Marsilya ile yeniden masaya oturan siyah-beyazlılar, bonservis bedeli konusunda büyük oranda anlaşmaya vardı. Fransızlar, mukavelesi sezon sonu tamamlanacak 30 yaşındaki kaleci için Beşiktaş'ın teklif ettiği 1.5 milyon avroyu kabul etti. Siyah-beyazlı yönetim, Fransız kaleciye yıllık 1.5 milyon avro ve 2+1 yıllık sözleşme teklifi yaptı. İki taraf arasında yapılacak yeni görüşmede pürüzlerin giderilmesi ve Mandanda’nın Beşiktaş’a imza atması bekleniyor. Fransa Milli Takımı ve Marsilya'nın file bekçisi Steve Mandanda'nın menajerlik haklarının bulunduğu Classico Spor Menajerlik şirketi yetkilisi de görüşmelerin olumlu geçtiğini açıkladı.
3 penaltı kurtardı
Öte yandan Marsilya'nın Fransa Kupası'nda 10 kişi kaldığı maçta Caen'ı penaltılarda elemesinde başrol oynayan Steve Mandanda ülkesinde manşetlere çıktı. Marsilya'nın tecrübeli ismi Lassana Diarra, "Mandanda 8 yıldır Marsilya'da çok iyi işler yaptı. Bu performansı için, takım için ve kendim için çok mutluyum" dedi. Marsilya Teknik Direktörü Michel, başarılı kaleciyle ilgili olarak, "Steve Mandanda çok büyük bir kaleci, büyük bir kaptan ve o bize huzur verdi. Caen maçının en iyi oyuncusu Mandanda'ydı. Fantastik bir kaleci olmasının yanı sıra karakteriyle de farkını gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Mandanda bitiyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...