Sahte imzayla kovuldu!

Sahte imzayla kovuldu!

SPOR Haberleri

Mersin İdman Yurdu'nda bazı yöneticilerin başkan Ali Kahramanlı'dan habersiz toplantı yapıp, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın görevine son verme kararı aldığı ve bunun için sahte belge düzenlediği iddia edildi.

Mersin İdman Yurdu yönetim kurulundaki bazı yöneticilerin Cumartesi günü yaptıkları toplantıda teknik direktör Bülent Korkmaz'a sahte imza kullanarak izin verdiği, takımın Antalya kampında da kendisine otel rezervasyonu yapılmamasını kararlaştırdığı iddia edildi.
Mersin İdman Yurdu Başkan Vekili Senan İdin, Başkan Yardımcısı Özgür Sanal ve Mali İşler Sorumlusu Sedat Aydöver'in de aralarında bulunduğu bir grup yöneticinin, kulüp ofisinde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığı toplantıda, teknik direktör Bülent Korkmaz ile yolları ayırma kararı aldığı öne sürüldü.
Yönetimin, "Alacaklarınızı ödeyerek sözleşmeyi karşılıklı feshedelim" teklifini reddeden Korkmaz'ın, bunu kabul etmeyerek ikinci yarı hazırlık kampı için Antalya'ya gittiği bildirildi. Toplantıyı yapan yöneticilerin ise, Korkmaz'ın Antalya kampına katılmaması için kendisine sahte izin belgesi düzenlediği iddia edildi.
Ayrıca toplantıda, fikirbirliğiyle Hakan Kutlu ile anlaşılarak takımın başına getirilmesinin kararlaştırıldığı ve prensipte anlaşma sağlandığı ileri sürüldü.

Sahte imzayla kovuldu!

BAŞKAN KAHRAMANLI: O İŞLER BENDEN HABERSİZ YAPILDI
Gelişmelerden sonra DHA'nın telefonla ulaştığı kulüp başkanı Ali Kahramanlı, şunları söyledi:

"Bu kulübü bugüne kadar böyle yönetmedim. Benden habersiz toplantılar yapılıyor. Hoca gönderiliyor, hoca alınıyor. Kendilerine göre işler yapıyorlar, bunu anlayabilmiş değilim. Bu saatten sonra kulübün başında olmam mümkün değil. Yaptıkları toplantıdan kesinlikle haberim olmadı. Sözleşmesi devam eden Bülent Korkmaz hoca otele sokulmuyor. Bu çok ayıptır. Böyle bir tavır bu camiaya yakışmaz. Bu saatten sonra sadece bu takım ortada kalmasın diye çaba gösteririm."

ADEM SERİN: İMZA BENİM DEĞİL
Bülent Korkmaz için düzenlenen izin belgesinde ismi açılarak imzası bulunan genel sekreter Adem Serin ise şunları söyledi:
"Bu imza kesinlikle bana ait değildir. Arkadaşlar kendi kendilerine toplanıp böyle işler yapmışlar. Bu, şunu gösteriyor; bizi dışlayarak kendi aralarında toplantı yapıp kararlar alıyorlar. Toplantıdan ne benim, ne de başkanın haberi yok. Takımın başında Antalya'ya giden hocanın rezervasyonunu iptal ettirmişler. Bu Mersin için büyük ayıptır. Bir hocanın gönderilişi, gelişinin kuralları bellidir. Olan bitene anlam veremiyorum."

Sahte imzayla kovuldu!

SENAN İDİN: ALİ KAHRAMANLI'YA TELEFONLA BİLGİ VERDİK
Toplantıyı düzenleyen Mersin İdmanyurdu Başkan Vekili Senan İdin ise iddialarla ilgili şöyle dedi:
"Sayın Ali Kahramanlı'ya böyle bir toplantı yapacağımızı bildirdik. Kendisi rahatsızlığı nedeniyle toplantıya katılamayacağını iletti. Böylece toplantıyı sürdürdük. Çoğunluk sağlanan toplantımızda Bülent Hoca ile ikinci yarıya girilmemesi yönünde bir görüş birliği çıktı. Kendisiyle telefonla görüşerek, sözleşmeden karşılıklı vazgeçilmesini istedik. Ancak kendisini avukatı ile görüşeceğini bildirdi. Kendisi şu an Antalya'da takımın başındadır. Kararı konusunda kendisinden yanıt bekliyoruz. Kendisi hakkında düzenlenen izin belgesiyle ilgili bir bilgim yoktur."

KORKMAZ: RESMİ TEBLİGAT YAPILDI
Takımın Antalya kampında bulunan ve konuyla ilgili DHA'ya telefonla açıklama yapan Korkmaz, "Saat 18.00 gibi sözleşmemin kulüp tarafından tek taraflı feshedilmesiyle ilgili tarafıma tebligat yapıldı. Bu tek taraflı bir fesih, ancak benim de sözleşmeden doğan haklarım var. Bu konudaki hukuksal mücadelemi vereceğim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...