Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Galatasaray'da Marko Marin harekatı

Galatasaray'da Marko Marin harekatı
Başlık ResmiGalatasaray'da Marko Marin harekati

Galatasaray, alacakları ödenmediği gerekçesiyle serbest kalmak için Futbol Federasyonu'na başvuran Trabzonsporlu Marko Marin'i transfer etmek için harekete geçti.

Kaydet
|

Galatasaray'dan, Trabzonspor'a yılın çalımı...
Maddi yönden sıkıntılı günler geçiren bordo mavililerde Chelsea'den kiralanan Marko Marin, ödenmemiş alacakları sebebiyle serbest kalmak için federasyona başvurdu. Boşa çıkması beklenen Alman futbolcuya Galatasaray talip oldu.

FATİH İŞBECER MENAJERİYLE TEMASTA
Trabzonspor'dan ayrılmak için harekete geçen Marko Marin için Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer, 26 yaşındaki oyuncunun bonservisinin bulunduğu Chelsea Kulübü ile transfer görüşmesi yapmak üzere Londra'ya gitti. İşbecer'in, başarılı orta saha oyuncusunun menajeri Fali Ramadani ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Sarı kırmızılılar Marin'i, satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmayı planlıyor.

12 MAÇTA 2 GOL, 2 ASİST
Marko Marin bu sezon Bordo-Mavili forma ile Süper Lig'de 12 maçta 611 dakikada görev yaptı. Başarılı orta saha 2 gol, 2 asistle takımına katkı koydu.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.