Josue bombası!

Josue bombası!

SPOR Haberleri

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun kadro dışı bıraktığı Portekizli orta saha oyuncusu Josue'ye Fenerbahçe'nin talip olduğu ileri sürüldü.

Bursaspor'da, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kamp kadrosuna dahil etmediği Portekizli oyuncu Josue ile Fenerbahçe'nin ilgilendiği iddia edildi. Güney Amerika ve Avrupa'da birçok futbolcuyu listesinde tutan sarılacivertlilerin, Josue konusunu yakından takip ettiği, bonservisinin yüzde 25'ini elinde bulunduran Bursa'nın oyuncuyu göndermeyi düşünmesi halinde sarı-lacivertlilerin devreye girebileceği ileri sürüldü. Bursaspor'un geçtiğimiz sezon bonservisinin yüzde 25'ini aldığı Josue'nin tüm hakları Porto kulübünde bulunuyor. 

25 yaşında ve 1.74 metre boyundaki Josue, bu sezon Bursaspor'da 17 resmi maçta forma giydi. Portekizli oyuncu, Hamza Hamzaoğlu'ndan önce teknik direktörlük görevini üstlenen Ersel Uzgur tarafından Miroslav Stoch ile birlikte kadro dışı bırakılmış ancak Hamzaoğlu geldikten sonra affedilmişti.Josue transferi gerçekleştiği taktirde Fenerbahçe, bu sezon Bursaspor'dan beşinci transferini yapmış olacak. Sarı lacivertliler sezon başında da Fernandao, Şener Özbayraklı, Ozan Tufan ve Volkan Şen'i kadrolarına dahil etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...