Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rosetti işbaşı yaptı

Düzenleyen:
Rosetti işbaşı yaptı

SPOR Haberleri

Ülkemize geleceğini ilk önce Türkiye Gazetesi'nin duyurduğu ünlü İtalyan hakem eğitimcisi Roberto Rosetti Antalya'ya ayak bastı.

Ö.Faruk ÜNAL

UEFA Hakem Kurulu Üyesi Jaap Uilenberg'in yerine Haziran ayında Futbol Federasyonu bünyesinde hakem eğitimcisi olarak göreve getirilmesine karar verilen Rosetti dün hakem kampına katılarak görevine başladı. MHK yetkilileri ve hakemlerle tanışan Rosetti'yi karşılayan Uilenberg, "Dünyanın en güzel şehri Antalya'ya ve Türkiye'ye hoş geldin" dedi. 2008 Avrupa Şampiyonası Almanya-İspanya finalini yöneten Roberto Rosetti, aynı turnuvada Türkiye'nin unutulmayan ve penaltılarla kazandığı Hırvatistan maçında düdük çalmıştı.  İtalyan hakem 43 yaşında hakemliği bırakmıştı.

 

Rosetti işbaşı yaptı

'TATLI' BULUŞMA

Uygulamalı saha çalışması sonrası Roberto Rosetti, Cüneyt Çakır, Mete Kalkavan ve amatör takım oyuncularına tatlı ikram edildi. Rosetti tatlıyı çok beğendiğini söyledi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...