‘Ferhan Doğu’ sabırsız!

‘Ferhan Doğu’ sabırsız!

SPOR Haberleri

Milli takım kurmaylarının Fernandao'yu Türk yapıp EURO 2016'da oynatmak için harekete geçmesi büyük ses getirdi.

Dünün en çok konuşulan haberi olan bu gelişme, 28 yaşındaki forveti de fazlasıyla heyecanlandırdı. “Fatih Terim eğer bana bir şans verirse, mutluluktan uçarım, ona minnettar kalırım. Çünkü hayalim bu. Benim için rüya gibi bir şey” ifadelerini kullanan Fernandao şimdi heyecanla ve sabırsızlıkla Türk vatandaşlığına geçme sürecinin başlamasını bekliyor.

Brezilyalı oyuncunun yakın çevresine, “Uzun süredir bunu bekliyordum. Umarım en kısa sürede Türk Milli Takımı’nın formasını giyerim. Eğer bu gerçekleşirse, başta Fatih Terim olmak üzere bana güvenerek formayı emanet edecek kişileri asla pişman etmem. Milli takımda başarılı olup, adımdan söz ettireceğime eminim” dediği öğrenildi. Fernandao’nun ‘Ferhan Doğu’ olması için bürokratik engellerin aşılması yolunda yardımı beklenen siyaset dünyasının da her türlü kolaylığı sağlamaya hazır olduğu kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...