Nani vites yükseltecek

Düzenleyen:
Nani vites yükseltecek

SPOR Haberleri

Sezonun ilk yarısında 6 gol, 4 asistle F.Bahçe’de skora en çok katkı sağlayan yıldız oyuncu, “Daha fazlasını yapmam gerek. Var gücümle çalışıyorum” dedi

Fenerbahçe’deki ilk sezonunda fırtına gibi esen Luis Nani’den taraftarı coşturacak açıklamalar geldi. İlk yarıda forma giydiği 25 maçta 8 gol, 6 asistle oynayan, ligde 6 gol, 4 asistle Fenerbahçe’nin skora en çok katkı sağlayan ismi olan Portekizli yıldız, “Benim pozisyonumda oynayan oyuncular çok daha fazlasını yapmalı. Ben de bunun için çalışıyorum. İkinci yarıda gol yollarında daha etkili olmak için gayret edeceğim” dedi. İlk yarıda topla fazla oynadığı için, “Takımın hızını kesiyor, ahengini bozuyor” eleştirilerine maruz kalsa da attığı kritik gollerle Fenerbahçe’nin başarısında başrol oynayan Nani, “Tamamen şampiyonluğa odaklanmış durumdayım” sözleriyle eleştirilere kulak asmadığını da vurguladı.
Büyük ve güzel bir aileyiz
Fenerbahçe’ye kupalar kazanmak için geldiğini hatırlatan Luis Nani, “Benim takımın başarısından başka bir düşüncem yok. Kişisel olarak hedefim formumu sürekli arttırarak, şampiyonluk için maksimum katkıyı sağlamak. Oynadığım pozisyon itibarıyla da bunu en iyi goller atarak, asistler yaparak başaracağımı düşünüyorum. Bunun için de büyük bir inanç ve hırsla çalışıyorum” ifadesini kullandı. Sarı-lacivertli takımdaki arkadaşlık ortamından son derece memnun olduğunu da sözlerine ekleyen Nani, “Burada büyük bir aile gibiyiz. Hepimizin ortak hedefi de şampiyonluk. Bu sıcak ve samimi bağ bizi başarıya taşıyacaktır. Çünkü herkes birbirinin açığını kapatmak için mücadele ediyor. Takım olarak kazanacağımızı biliyoruz” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...