Kartal'a çelme

Düzenleyen:
Kartal'a çelme

SPOR Haberleri

Kupada ilk iki maçını kazanan siyah-beyazlılar Sosa'yla öne geçtiği karşılaşmada Yüksel'in golüne engel olamadı

HÜSEYİN EROĞUL

Ligde liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, kupada grubunun lideri 1461 Trabzon'la deplasmanda 1-1 berabere kaldı. İkinci yarının ilk resmi maçında ilk 45 dakika düşük tempoda geçti. Siyah-beyazlı takım topla daha fazla oynayan taraf olsa da fazla pozisyon üretemedi. Beşiktaş mücadelenin 27. dakikasında ceza sahası sol çaprazından serbest vuruş kazandı. Quaresma’nın pasını Necip ceza sahasına gönderdi, Tosic altıpas üzerinden bekletmeden şutunu çekti ancak kaleci İbrahim Demir kontrol etmeyi başardı. İlk yarının sonları oynanırken, Kerim Frei 45'te ceza sahası sağından koşan Jose Sosa'ya pasını çıkardı. Topla buluşan Arjantinli düzgün bir vuruşla Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve ilk 45 dakikayı Beşiktaş Sosa'nın golüyle önde kapatmayı başardı.
Beşiktaş rölantiye alınca
İkinci yarıya her iki teknik adam da değişikliklerle başladı. Beşiktaş'ta Quaresma kenara gelirken, oyuna Olcay Şahan girdi. 1461 Trabzon'da ise Recep Uğur Öztürk oyundan çıkarken, Aytaç Ak görev aldı. Beşiktaş 1-0'lık üstünlüğün verdiği rehavetle oyunu rölantiye alınca 1461 Trabzon daha istekli bir görüntü sergiledi. İlk yarıya oranla hareketli geçen ikinci 45'te iki takım da karşılıklı pozisyonlar yakaladı ancak golü bulan taraf 1461 Trabzon oldu. Mücadelenin 66. dakikasında 1461 Trabzon'da Yüksel Şişman orta sahada Gökhan Töre'den topu kaptı, ceza sahasına girerken Pedro Franco'yu çalımlayıp şık bir vuruşla skora dengeyi getiren isim oldu. Kalan dakikalarda her iki ekip de girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşma 1-1 sona erdi.

Kartal'a çelme

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...