Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beleşe konmadık

Düzenleyen:
Beleşe konmadık

SPOR Haberleri

Orman’ın “Stadı beleşe getirdiler” sözlerine karşılık sarı-kırmızılıların yöneticisi, “Biz üst kullanım hakkımız olan Ali Sami Yen'i bıraktık, oraya geçtik” dedi

Beşiktaş ile Galatasaray arasında "beleşçi" krizi yaşanıyor. TSYD seminerinde gazetecilerle yaptığı sohbette, "Galatasaray stat konusunda beleşe kondu. Transfere milyonları harcayıp stadın çatısını bile kapatmadı" sözlerine Galatasaray İkinci Başkanı Nasuhi Sezgin'den cevap geldi. Orman'ın Galatasaray için kullandığı "monşer -beleşçi" gibi ifadelerin yakışık almadığını söyleyen Sezgin, "Herhalde başka türlü söylemek istemiştir. Kendisi Başkanımız Dursun Özbek'i arayıp sözlerinin çarpıtıldığını söylemiş. Ancak demek ki buna benzer şeyler konuşulmuş. Şunu söylemek lazım ki biz beleşe konmadık. Mecidiyeköy'deki stadımızı, üst kullanım hakkı bizde olan yeri bıraktık ve öbür tarafı kabullendik. Dolayısıyla biz bedavaya falan konmadık. Neticede bize ait olan bir yeri değiş tokuş yaptık" dedi. 
Herkes menfaatini düşünüyor
"Kulüpler Birliği toplantısında başkanlar bu tip atışmaların doğru olmadığı yönünde hemfikir oldular. Dolayısıyla bu sözler bizi şaşırttı" diyen Nasuhi Sezgin, "Dostluğa zarar verecek şeyler söylenmemeli. Çatının kapanması konusu ise tamamen teknik bir durum. Stadın çatısı kapanırsa biliyorsunuz ki güneş alamıyor stat. Çimler devamlı bozuluyor. Onun için özel 24 saat çalışan çimleri ısıtan, aydınlatan bir sistem çalışıyor. Pahalı bir sistem bu. Biz bakanlıkla görüştüğümüz zaman, biz onun yerine kapalı salon yapabiliriz dedik. Bunu olumlu karşıladılar" şeklinde konuştu. Her yönetimin kendi kulübünün menfaatini gözetmeye çalıştığını söyleyen Sezgin, "Biz güzel şeyler söylemek zorundayız. Fikret Orman da kendi kulübü için iyi şeyler yapmaya çalışıyor. Yöneticilerin yapıcı mesajlar vermesi daha doğru olur" ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...